Mii de români se află pe litoral, în minivacanţa de Rusalii!

Mii de români se află, în această minivacanţă de Rusalii, în staţiunile de pe litoral. Gradul de ocupare a hotelurilor este ridicat în Mamaia şi Vama Veche, iar faptul că apa mării este destul de rece nu i-a descurajat pe oameni să meargă la plajă.

Foarte mulţi turişti au ales să-şi petreacă minivacanţa de Rusalii la malul mării. Şi, ca în fiecare an, Mamaia şi Vama Veche sunt în topul preferinţelor. Temperaturile ridicate, preţurile pentru toate buzunarele dar şi evenimentele anunţate au umplut staţiunile. În Mamaia, ca şi în Vamă, cu greu mai găseşti locuri de cazare. Autorităţile şi hotelierii au pregătit concerte, festivaluri de muzică, evenimente culturale şi sportive.

Plajele s-au umplut de umbrele şi şezlonguri, iar faptul că temperatura apei mării este destul de scăzută nu supără pe nimeni. Turiştii fac băi de soare şi de mare, din dorinţa de a se bronza cât mai repede. Terasele au devenit şi ele neîncăpătoare, iar la căderea serii cuvântul de ordine de la un capăt la altul al litoralului este “distracţie”.

În Mamaia, cluburile şi-au deschis porţile pentru a oferi celor dornici de petrecere nopţi incendiare. Şi tot în Mamaia se desfăşoară Kudos Fest, un festival ajuns la cea de-a şasea ediţie. Pe plajă au fost amplasate două scene pe care vor urca DJ ai momentului, iar organizatorii au anunţat 72 de ore de muzică non-stop.

Cât despre Vamă, aici se aude muzica pretutindeni. Mircea Vintilă, Bosquito, trupa Zaibăr sunt doar câteva nume care vor concentra zilele acestea în cea mai îndrăgită zonă de pe litoral.

Sursă foto: ziare.ro

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles