CS Universitatea Reșița bate la porțile Ligii Naționale

69

Echipa de handbal feminin, CS Universitatea Reșița începe în această după-amiază lupta pentru Liga Națională.

Handbalistele pregătite de Cristian Busuioc dispută miercuri, de la ora 16.00 meciul cu una din echipele cu renume, Dinamo București. Turneul de promovare/ retrogradare se desfășoară la Sfântu Gheorghe, iar formația reșițeană evoluează în grupa A, alături de CSM Unirea Slobozia și Dinamo București.

Din grupa B fac parte CSU Danubius Galați, HCM Buzău și CS Minaur Baia Mare.

Cel de-al doilea meci pentru studentele din Reșița este programat vineri, 26 mai. CS Universitatea Reșița se va confrunta atunci, de la ora 16:00 cu CSM Unirea Slobozia.

Ne așteaptă un turneu greu

“Este un turneu foarte greu, care ne dă speranțe și suntem bucuroși că am ajuns până aici. Încercăm să facem o figură cât mai frumoasă. Ținând cont că acest proiect a început de la nivelul junioarelor, sportive care au obținut medalie la junioare azi bat la porțile Ligii Naționale, majoritatea sunt crescute și sunt de pe plan local, nu putem să luptăm cu echipe cu un buget mult mai mare decât al nostru. Avem și noi nevoie de bani mai mulți pentru a face față acestui nivel”, a afirmat astăzi directorul CSU Reșița, Octavian Măzăran.

În sezonul viitor al Ligii Naționale feminine de handbal vor evolua câștigătoarele celor două grupe.

Cristina Corocan