Spitalul Judeţean din Reşiţa va achiziţiona două ambulanţe noi pentru transportul bolnavilor care suferă de cancer!

Spitalul Judeţean din Reşiţa va achiziţiona 2 ambulanţe noi ultramoderne pentru transportul bolnavilor care suferă de cancer. În acest mod, pacienţii vor fi transportaţi gratuit şi în siguranţă de la un staţionar la altul pentru a beneficia de tratament şi investigaţii.

Am demarat procedura de achiziţie pentru aceste 2 ambulanţe care erau mai mult decât necesare pentru spitalul nostru. Practic pacienţii vor beneficia grtuit de transportul de la o secţie la alta pentru investigaţii şi în plus acestea sunt dotate cu aparatura necesară care să satisfacă toate nevoile unui bolnav care suferă de cancer “, a declarat managerul Dumitru Secăşan.

Vă reamintim că Spitalul Judeţean a intrat recent în posesia a 3 milioane de euro, printr-un proiect transfrontalier care îi permite să facă o astfel de investiţie.

Unitatea medicală a accesat aceste fonduri printr-un proiect transfrontalier în parteneriat cu Spitalul Pozarevac din Serbia şi cu Centrul Oncogen din Timişoara. Aceasta este cea mai mare realizare a unităţii medicale din ultimii ani, suţine managerul Dumitru Secăşan. După realizarea acestei investiţii bolnavii de cancer din Caraş-Severin nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze în marile centre universitare pentru că vor beneficia în cadrul unităţii din municipiul Reşiţa de tratament şi investigaţii de înaltă clasă.

Daiana Roşca

 

De același autor

Related Articles