Horoscop 14 mai 2017

 

Previziunile astrale pentru 14 mai:

Evenimentele principale ale săptămânii sunt legate de segmentul financiar, secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Se încheie un capitol important, asta însemnând că este posibil să achitati datorii restante!

Horoscop 14 mai 2017 Taur

Privesti deja spre capatul unui proiect la care iti aduci contributia cu multa pasiune si parca intrevezi deja rezultatele promitatoare. Esti din ce in ce mai motivat sa grabesti pasul acum, spre final de capitol, pentru ca ai ambitii mari si vrei ca totul sa iasa perfect! Esti pe drumul cel bun spre un succes total si esti mandru de ceea ce cladesti prin forte proprii, dar ai grija sa nu scazi ritmul tocmai acum, pe ultima suta de metri. Nu fi inca atat de sigur pe succeº pana ce nu pui si ultimul punct la aceasta actiune. Deocamdata merge bine, dar pentru ca te bazezi deja pe reusita, daca scapi ceva din vedere tocmai acum?

Horoscop 14 mai 2017 Gemeni

Nedreptatea unora te transforma intr-un militant fervent pentru a demonstra care e realitatea. Nu suporti sa-i vezi pe altii ca obtin ceva fara sa merite sau ca sunt apreciati pentru munca altora, mai ales ca tu cunosti adevarul, dar nu poti doar sa spui, ci sa si dovedesti! Lupta sa scoti la iveala adevarul pe cele mai corecte cai si nu te lasa pana ce nu obtii victoria cinstita in situatia de fata. Oameni care minþ care inseala, care calca stramb vor exista intotdeauna, nu-i poti tu elimina si nici schimba in bine, dar nu trebuie sa-i tolerezi in preajma ta. Daca iubesti adevarul, scoate-l la lumina prin orice mijloace!

Horoscop 14 mai Rac

Nimeni nu-i intelege mai bine ca tine pe cei care sufera, care nu au nimic, care nu-si gasesc drumul in viata. Poate si pentru ca ai trecut si tu prin momente similare si te poti pune cel mai usor in pielea celuilalt. Ai tu un talent special de a empatiza cu oricine, de a intelege perfect ce simte, astfel incat tu il poti consola cel mai bine. Nu plangi alaturi de el ca sa-i accepti abandonul in fata greului, ci dimpotriva: preiei pe umerii tai ceva din problema care il apasa si ii arati, prin exemplu personal, ca nimic nu e imposibil, ca si cel mai complicat hop poate fi depasit daca te descatusezi de frici si slabiciuni. Arata-i ca are voie sa faca ce vrea, ca nu il tine nimeni cu forta captiv in inchisoarea gandurilor negative si ca se poate elibera.

Horoscop 14 mai 2017 Leu

Ca sa remediezi o problema pe care o tot cari dupa tine de ceva vreme, ar trebui sa te intorci cumva direct la sursa care a generat situatia. Azi ai ocazia de a te intoarce inapoi, la primul pas al acelei actiuni care nu pare sa mai evolueze. E sansa ta de a repara decizia luata atunci, la start si o mai iei o data de la capat. Fii multumit ca ai aceasta sansa, caci nu intotdeauna ti se ofera prilejul de a reporni totul inca o data. Daca prima oara nu a mers bine, acum lucrurile ar putea cunoaste alt elan, alt senº alti sorti de izbanda, ca atare nu ezita sa te intorci de unde ai plecat candva.

Horoscop 14 mai 2017 Fecioarã

Niciodata nu vei multumi pe toata lumea si niciodata nu vei scapa fara sa fii barfit si comentat pe toate partile. Gura lumii – sloboda, dar nu trebuie sa te opresti tu din elan doar pentru ca altii n-au altceva de facut decat sa vorbeasca despre tine. La originea acestor barfe ar putea fi succesele tale financiare, achizitiile recente pe care le-ai facut numai tu stii prin ce eforturi, dar oamenii, daca te vad cu masina noua sau cu telefon scump, incep sa te invidieze si sa te vorbeasca pe la spate. Invaluie-i mai departe intr-un val de iubire si bunatate, pentru ca numai asa te poti proteja de efectele gandurilor lor diametral opuse tie. Bucura-te de prosperitatea ta!

Horoscop 14 mai 2017 Balantã

Ti s-a strecurat in minte o idee care nici macar nu te reprezinta. Este o influenta nefasta de la cei din jur, si nu te poti rupe de acest gand. Ignora opiniile celorlalti, nu-i lasa sa te traga in jos dupa ei cu barfe, zvonuri panicarde, povesti negativ, cand tu stii mult mai bine pe ai in minte. Ceea ce spun ei sunt chestiuni trecatoare, fara nicio importanta pentru ceea ce vrei tu sa faci, ca atare ramai surd la aceste influente nefaste, pentru ca nu sunt pentru tine. E modul lor de a-si explica neputinta, de a gasi scuze la propriile esecuri, si dau vina pe oricine, iar acum tu intri in colimatorul criticilor, de parca tu ai fi vinovat pentru greselile lor.

Horoscop 14 mai 2017 Scorpion

Te gandesti mult la un job nou, dar, totodata, iti dai seama ca mai sunt unele lucruri de rezolvat pana cand ai putea realiza acest vis. Mai ai de invatat ceva, mai ai de acumulat experienta, dar, parca cel mai mulþ mai ai de lucrat la capitolul incredere in destin, deoarece de multe ori te indoiesti ca lucrurile cele mai bune vin catre tine. Orice lucru fericit poate fi al tau daca il vrei cu adevarat si il chemi cu inima deschisa, deci foloseste timpul ramas pana la deciziile pentru a cere, pentru a te ruga, pentru a crea mental tinta finala a viselor tale. Ele sunt posibile, ca atare deschide-te mai mult catre divinitate, pentru a lasa cerul sa-ti verse in cale tot ceea ce doresti.

Horoscop 14 mai 2017 Sãgetãtor

Simti nevoia unei schimbari majore in viata ta, dar pana acum nu ai stiut foarte clar in ce ar consta aceasta. Azi incepi sa vezi mult mai clar incotro trebuie sa schimbi macazul, si ai mari asteptari de la planurile tale marete. Ai curaj sa pornesti in directia cea noua, lasa-te, deocamdata, dus de curenþ fara sa te opui, pentru ca vor aparea curand si detaliile care te vor ajuta sa incepi sa conduci singur acest nou sens. Intelegi mai bine incotro merge drumul si deja vezi urmarile deciziilor tale, dar cel mai mult apreciezi faptul ca ai avut curajul s-o iei pe aceasta noua cale, desi mult timp, inainte, ai tot amanat momentul.

Horoscop 14 mai 2017 Capricorn

Pentru a echilibra o situatie tulburata, e bine sa incepi cu lucrurile marunte, sa nu te concentrezi direct la cele mai complicate probleme. Le vei rezolva si pe ele, dar mai intai ai starea potrivita pentru a te ocupa de maruntisuri, de fleacuri, de detaliile aparent nesemnificative, dar care te tin pe loc. Sunt multe si marunte, ca atare apleaca-te asupra lor, una cate una, pas cu paº si daca reusesti sa stergi de pe lista, dintr-un foc, mai multe astfel de puncte minore, ai sa vezi ca cele care raman par dintr-o data mult mai putine si mai usoare. Scapa deci cat mai repede de chestiunile aparent banale.

Horoscop 14 mai 2017 Vãrsãtor

Desi nu vine cu nimic special in program, ziua aceasta iti inspira un sentiment de bucurie. Primesti vesti bune din toate partile, te poti odihni cat vrei, te ocupi de activitati banale si amuzante de week-end, perfecte pentru starea ta de spiriþ incat termini ziua cu senzatia ca a fost sarbatoare! Ai sansa de a vorbi despre ultimele tale realizari, despre tot felul de aspecte care au mers bine in ultima vreme, ca atare uita, macar pentru o zi, de hopuri,d e piedici, de necazuri, pentru ca azi ziua trebuie dedicata lucrurilor vesele si frumoase din viata ta iar acum poti sa descoperi cat de multe merita scoase in lumina!

Horoscop 14 mai 2017 Pesti

Bucura-te de o zi libera pentru a iesi in lume si a te simti bine. Ai chef de distractie si te comporti ca un copil lipsit de griji care vrea sa se joace. Exact aceasta este starea perfecta a acestei zile: joaca! Fii liber sa faci ce vrei, sa mergi oriunde te cheama inima, sa nu tii cont de limite si restrictii, si sa incerci lucruri care nu s-ar cuveni varstei tale. Dar cine decide ce se cuvine si ce nu? Fa ce vrei, fii liber sa descoperi lumea prin ochii de copil, pentru ca in adancul sufletului mai exista inca un pusti pus pe sotii care asteapta sa se manifeste in voie. Scoate-l la lumina!

Horoscop 14 mai 2017 Berbec

Desi totul pare sa evolueze mult prea simplu, aproape fara a depune vreun eforþ vei vedea ca totul urmeaza totusi o planificare foarte bine pusa la punct. Nimic nu-i intamplator in sensul pe care-l urmezi aproape intr-o doara, ca atare, desi pare un joc, e totusi un joc de strategie! Exista si reguli de urmaþ si limite stricte, dar norocul tau e ca reusesti sa vezi doar partea pozitiva a acestui proceº fara sa te cramponezi de ce nu ai voie sa faci. Fii sigur ca esti condus de un fir director perfect spre finalul acestui exercitiu, astfel incat sa poti spune la capat ca toate s-au desfasurat exact asa cum doreai. Nu controla, ci lasa-te dus de val: duce acolo unde trebuie!

Cele mai citite

Related Articles