Halep este din nou campioană la Madrid

96

Simona Halep a câștigat al doilea titlu consecutiv la Madrid, după ce a învins-o pe Kristina Mladenovic, într-o finală de două ore și 44 de minute. La final, cele două jucătoare s-au felicitat reciproc, românca transmițându-i franțuzoaicei că-i urează să ajungă printre cele mai bune zece jucătoare din lume. Halep s-a impus cu 7-5, 6-7 (5), 6-2.

Reacția Simonei Halep după ce a egalat performanța Serenei Williams

”Mulțumesc foarte mult. Trofeul este foarte greu, dar e prea frumos ca să-l las din mână. Felicitări și Kristinei. Îți doresc să ajungi în Top 10 în acest an. Suntem doar la începutul sezonului și ai jucat foarte bine până acum. Țin să le mulțumesc și sponsorilor, mă simt foarte norocoasă că am reușit să câștig două titluri la rând. De asemenea, am mai jucat aici o finală, deci Madridul este un loc foarte special pentru mine”, a declarat Simona Halep, după ce a primit trofeul.

Jucătoarea care va reveni, începând de luni, pe locul al patrulea în lume, le-a mulțumit apoi fanilor, staff-ului ei, familiei, dar și deținătorului licenței turneului de la Madrid, Ion Țiriac.

”Vă mulțumesc vouă pentru că mă faceți să mă simt ca acasă. Mulțumesc echipei mele. Darren (Cahill), tatălui meu, care e cam nervos în timpul meciurilor, dar mă bucur că ai venit. Vă mulțumesc și vouă, românilor din tribună care m-ați susținut mereu.

Multumesc și lui Ion Țiriac pentru că e alături de mine, chiar și în momentele grele”, a mai spus Halep.

”Felicitări Simonei pentru un turneu excepțional. Trebuie să-mi spui și mie ce se întâmplă aici la Madrid, pare a fi turneul tău. Te descuri foarte bine, e al doilea turneu. Felicitări ție și echipei tale”, a spus și Kristina Mladenovic, scrie digisport.ro