Doi tineri au ajuns în VITEZĂ la spital

1523

Doi tineri care circulau cu viteză pe D.N.58, au ajuns la spital după ce au fost implicaţi într-un accident rutier.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 14.00, în afara localității Brebu. Aflat la bordul unui autoturism sport, un tânăr şofer nu a ţinut cont că intră în curbă şi nu a luat piciorul de pe pedala de acceleraţie. Maşina a zburat 80 de metri în afara drumului după ce s-a dat peste cap de mai multe ori.

„Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului iar din primele cercetări efectuate au stabilit că un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Reșița, a condus un autoturism pe D.N.58, dinspre Reșița spre Caransebeș. În afara localității Brebu, la km 23+700 m, acesta nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la stânga, a părăsit carosabilul pe sensul său de mers și s-a răsturnat”, se arată în comunicatul Poliţiei.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a pasagerului pe locul din dreapta-față, ambii fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru îngrijiri medicale.

Şoferul vitezoman nu a consumat băuturi alcoolice. El este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

În Caraș-Severin nu există autostrăzi, dar viteza reprezintă principala cauză a accidentelor rutiere. În majoritatea cazurilor, şoferii nu depăşesc viteza legală, însă nu o adaptează la condiţiile de drum. De la începutul anului, 11 persoane şi-au pierdut viaţa de la începutul anului, dar niciuna ca urmare a nerespectării regimului legal al vitezei. Totuşi, 8 persoane au fost rănite grav din această cauză.

(Sebastian Dragomir)

Foto: expressdebanat.ro