[FOTO] Tragedie pe drumul spre Secu. Un bărbat a murit strivit de un camion cu lemne

4451

Un nou accident mortal a avut loc în urmă cu puţin timp pe drumul care leagă Reşiţa de staţiunea Secu.

Şoferul unui camion care transporta lemne şi-a pierdut viaţa după ce autovehiculul s-a răsturnat într-o râpă cu o diferență de nivel de 15 metri. Victima a fost scoasă dintre fiarele contorsionate de un echipaj de descarcerare, spune Florin Mălăescu de la ISU Semenic.

Medicii de la Ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tânărului, în vârstă de aproximativ 30 de ani. Martorii spun că șoferul a pierdut controlul volanului după ce ar fi încercat să evite câteva gropi din carosabil.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.45, pe D.J. 582 B. Este cel de-al treilea accident mortal produs în acest an pe raza municipiului Reșița.

Polițiștii municipiului Reșița – Biroul Rutier s-au deplasat la fața locului iar din primele cercetări efectuate au stabilit că un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Văliug, a condus o autoutilitară încărcată cu material lemnos dinspre barajul Secu spre municipiul Reșița. La un moment dat, autoutilitara condusă de bărbat a părăsit carosabilul răsturnându-se în râul Bârzava, la o diferență de nivel de aproximativ 15 m.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

(Claudiu Pamfil)