Un fost angajat al serviciilor secrete şi-a bătut două cuie în cap, încercând să se sinucidă

Un bărbat din Reşita se zbate între viaţă şi moarte după ce a încercat să se sinucidă!

Caz incredibil în municipiul Reşita, un bărbat de 52 de ani, fost angajat al unui serviciu secret a încercat să se sinucidă. Modul în care acesta a încercat să-şi pună capăt zilelor este foarte neobişnuit. Probabil într-un acces de furie sau cine ştie din ce cauză, bărbatul şi-a tras în cap două…cuie!

Cum se foloseşte pistolul de tâmplărie:

Este vorba de un pistol ce poate fi cumpărată din orice magazin de specialitate şi care se foloseşte în tâmplărie. Acesta funcţionează cu aer comprimat sau la curent. În mod normal, după primul cui tras în cap, orice bărbat fie el şi un bărbat puternic, s-ar prăvăli la pământ numai că, bărbatul despre care vorbim noi, şi-a tras în cap două cuie. El a fost găsit căzut la pământ cu două cuie înfipte în cap într-o uscătorie de pe scara blocului în care locuia şi pe care o amenajase ca şi atelier de tâmplărie.

Ambele cuie i-au intrat aproape în totalitate în craniu, starea bărbatului este foarte gravă şi după ce a fost stabilizat la UPU Reşita, acesta a fost trimis de urgenţă cu o salvare la Spitalul Clinic Universitar de Traumatologie de la Timişoara. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs nefericitul eveniment.

Sursă: Info Cs

Cele mai citite

Related Articles