[VIDEO-FOTO] Drăgulescu jr. se antrenează la Reşiţa pe aparatele pe care tatăl său a cucerit aurul la Campionatele Europene

913

Richard Drăgulescu se va pregăti de astăzi, 24 aprilie 2017 pe aparatele pe care tatăl său a scris istorie la Campionatul European de la Cluj Napoca.

Gimnaştii reşiţeni au primit luni, 24 aprilie aparate noi. O parte dintre acestea sunt cele pe care au concurat cei mai buni gimnaști europeni la recentul Campionat European, încheiat la Cluj – Napoca. Aparatura, de ultimă generație a sosit în municipiul de pe Bârzava fiind descărcată în sala de profil a Clubului Sportiv Şcolar din Reşiţa. Aparatele au fost deja montate și în această după-amiază gimnaștii secției efectuează primele antrenamente pe acestea.

Coordonatorul secției de gimnastică a clubului reșițean, Robert Bălan a vorbit despre această dotare a sălii:

”O parte din aparatură este deja aici. Este de nouă generație. Noi am și instalat-o deja în sală. Mulțumim Federației Române de Gimnastică și Ministerului Tineretului și Sportului pentru aceste dotări. Sunt aparate folosite doar trei zile, începând cu solul, toate aparatele de competiție, plus saltelele, trambulinele aferente.”

Fiul lui Marian Drăgulescu, Richard se pregătește și el la CSS Reșița, în încercarea de a călca pe urmele tatălui său. Primele aparate pe care le-a studiat astăzi, sunt exact cele pe care tatăl său a scris istorie.

Richard Drăgulescu:

”Sunt foarte fericit pentru sunt nou nouțe și ne putem antrena mai bine. Cel mai mult m-a atras solul și cel de la săritura. Am fost foarte emoționat când l-am văzut pe tati concurând și îmi doresc să evoluez și eu mai bine să am mai multă ambiție. E ceva minunat.”

Aparatura, pe care se antrenau înainte gimnaștii de la CSS Reșița, va fi donată altor săli din țară, care nu aveau nici măcar atât.

Cristina Corocan