ACS Poli deschide etapa a 7-a din playout-ul Ligii I de fotbal, cu un meci acasă

49

Poli Timişoara va susţine joi, de la ora 18.00, pe teren propriu, ultimul meci din mini-turul sezonului de play-out. În etapa a 7-a, ”alb-violeţii” lui Ionuţ Popa se vor confrunta cu Gaz Metan Mediaş. Ardelenii au fost revelaţia sezonului regulat, atunci fiind aproape de a se clasa în play-off, deşi au avut statut de nou-promovată. În sezonul regulat ambele dueluri dintre Poli şi Gaz Metan s-au încheiat la acelaşi scor, 1-1.

Poli joacă mai repede cu Mediaşul deoarece sâmbătă pe Dan Păltinișanu campioana de rugby Timișoara Saracens joacă în barajul Challenge Cup, cu ruşii de la Krasnîi Iar.

Jandarmii iau măsuri speciale

Jandarmii din Timișoara, ISU Timiş şi Poliţia Locală Timişoara, asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor pe timpul desfăşurării meciului dintre cele două formații.

Accesul spectatorilor în incinta arenei se va face începând cu ora 15.30. Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai Poliţiei Locale Timişoara.

În zona apropiată stadionului, este interzisă comercializarea şi desfacerea băuturilor alcoolice, între orele 15.00 şi 21.00.

Jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, să nu folosească materiale pirotehnice, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. Participanţii la manifestarea sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

sursa foto:timisplus.ro