Zi de sărbătoare în familia Mutu! Prima fotografie cu al patrulea copil al “Briliantului”

1147

Familia lui Adrian Mutu tocmai a mai primit un membru. Fostul fotbalist și soția lui Sandra, sunt în culmea fericirii, după ce, vineri dimineață, la ora 7:44, s-a născut Tiago, al patrulea copil al directorului general de la Dinamo. Anunțul a fost făcut chiar de fostul atacant, pe contul personal de Facebook. În vârstă de 38 de ani, Mutu mai are 3 copii, din două căsătorii: pe băiatul Mario (14 ani), cu Alexandra Dinu și fetițele Adriana (10 ani) şi Maya (8 ani) din căsătoria cu modelul dominican Consuelo Matos Gomez, scrie digisport.ro

“La ora 07.44!! Tiago Adrian Mutu, 3,6 kg / 53 cm”, a scris Adrian Mutu lângă fotografia în care apare ținându-l în brațe pe cel mai proaspăt membru al familiei. Din poză nu lipsește nici soția sa.

După ce și-a încheiat cariera fotbalistică, Mutu a optat pentru o carieră de manager. Din octombrie 2016, “Briliantul” e director general la Dinamo, unde până acum a lucrat cu antrenorii Ioan Andone și Cosmin Contra. A contribuit decisiv la realizarea transferurilor lui Ceccarelli și Rivaldinho, precum și la aducerea lui Contra.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.