Tradiția se respectă la Școala Gimnazială nr. 2 din Reșița. Elevii instituției au înregistrat o premieră

722

Handbaliștii de la Școala numărul 2 din Reșița s-au calificat la faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

Tradiția se respectă la Școala Gimnazială nr. din Reșița, echipa de handbal s-a calificat la faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar!

Echipa Școlii Gimnaziale numărul 2 din Reșița s-a calificat la etapa națională la mini handbal, pentru echipe mixte, alcătuite din fete și băieți, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Reșițenii au fost cei mai buni și s-au impus în fața reprezentanților județelor: Timiș,Hunedoara, Arad și Alba.

Rezultate:

15-11 cu echipa gazdă din Hunedoara

19-9 cu cea din Arad

15-4 cu cea din Alba Iulia

Și 12-4 cu campioana județului Timiș.

Prof. Liliana Dacica a vorbit despre toate evoluțiile elevilor de la Școala Gimnazială nr. 2 din Reșița la diferite discipline, pe diverse categorii de vârstă.

”În data de 23 aprilie vom participa cu echipa de handbal băieți la faza regională a Olimpiadei Gimnaziilor, care se va desfășura la Reșița. Sperăm noi într-o calificare la faza națională. Mulțumesc și eu tuturor celor care ne-au sprijinit să participăm în condiții bune la competiții”.

Despre această reușită prof. Gheorghe Brânzei a afirmat că elevii au dat dovadă de devotament și spirit de echipă:

”În școala noastră, Gimnazială nr. 2 Reșița, este o tradiție să excelăm în sporturile de echipă și în special pentru handbal. Instruirea acestor copii a început de la clasa pregătitoare, ei fiind acum în clasa a IV-a. Este performanță, o premieră pentru județul Caraș-Severin, această calificare la finala pe țară, la acest nivel. Mulțumim pentru susținere conducerii școlii noastre, cadrelor didactice implicate și în mod special Primăriei Reșița”, a concluzionat prof. Gheorghe Brânzei.

Câțiva dintre elevii învingători și-au exprimat și ei bucuria calificării la o astfel de fază a competiției:

Alessia Maria Diaconescu:

”Competiția a fost o experiență foarte plăcută pentru că am luat locul I și vrem să ajungem cât mai departe, în etapa finală. Cel mai dificil meci a fost cu cel cu Timișoara, pentru că a fost decisiv pentru calificare.”

Ian Andrei Schinteie:

”Competiția a fost destul de grea, dar ne bucurăm mult că noi am câștigat locul I la faza de zonă și plecăm optimiști spre faza finală, ce va avea loc la Cluj Napoca. Sper să câștigăm și să fim tot mai buni.”

Etapa națională la minihandbal pentru echipe mixte din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar va avea loc în luna iunie la Cluj Napoca.

Cristina Corocan

1 COMENTARIU

  1. Instruirea acestor copii a început la clubul hc. Adrian Petrea. , nu va aroganți niște merite pentru care ați depus un efort minim, domnule….

Comentariile sunt închise.