A apărut un nou portal care oferă locuri de muncă pentru îngrijitoare și infirmiere în Italia

Un nou portal online care este dedicat celor care vor să se angajeze în Italia ca și îngrijitoare, baby-sitter sau menajeră a fost lansat de curând în Peninsulă a transmis ieri publicația Rotalianul.

Portalul se numește Network Care și conform programatorului care a lucrat la partea de soft, Gianmarco Bonan, ideea a plecat de la ”nevoia de a găsi o persoană de încredere pentru a asista un membru al familiei”.

 „Eu m-am ocupat de partea legată de Internet dar la inițiativă au participat alți trei profesioniști printre care și un expert în sectorul social și sanitar și un avocat, pentru problemele legale”, a declarat tânărul programator.

Limba română este limbă de lucru a portalului 

Portalul este dedicat exclusiv celor  care caută un loc de muncă sau caută să angajeze o persoană în sectorul familiar. Pe acest portal vor fi postate anunțuri de angajare sau de căutare loc de muncă pentru îngrijitoare, infirmieri, operatori sociali, baby sitter, etc. Portalul este disponibil în mai multe limbi, în afară de italiană, franceză, engleză și  spaniolă limba română fiind de asemenea o limbă de lucru a portalului.

 „Network Care este un nou serviciu de asistență gratuit pentru cetățeni și în scurt timp a obținut rezultate importante în materie de înregistrări și consultări, cu o bază de date actualizată prin intermediul căreia multe persoane și-au găsit un loc de muncă în Italia”, a mai povestit fondatorul acestui instrument extrem de util pentru cei care caută un loc de muncă.

Interfața Network Care este una extrem de prietenoasă și românii care vor să se înregistreze pe portal în vederea găsirii unui loc de muncă pot face acest lucru prin doar câteva clickuri. Românii și mai ales româncele care vor să vadă ce locuri de muncă sunt disponibile în acest moment pot accesa portalul la adresa web www.network.care.

De același autor

Related Articles