Un microbuz şcolar implicat într-un accident în judeţul Mehedinţi. Un copil e în stare gravă

I.S.U. „DROBETA” din județul Mehedinţi a fost solicitat azi la ora prânzului să intervină, pe raza localităţii Izimşa, comuna Obîrşia de Câmp, la un accident rutier produs între un autoturism şi un microbuz ce transporta elevi. La locul evenimentului   s-au deplasat: două echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare, cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, patru ambulanţe SAJ şi un elicopter SMURD.

În urma accidentului au rezultat 8 victime: 6 copii şi 2 adulţi

Dintre cei 6 copii, unul se afla în stare gravă, fiind preluat de elicopterul SMURD şi transportat la U.P.U din Craiova, ceilalti cinci au fost accidentaţi uşor, fiind transportaţi de către ambulanţele S.A.J la U.P.U din Drobeta Turnu Severin pentru investigatii suplimentare. Cei doi adulţi implicaţi în accident au fost răniţi uşor şi transportaţi la U.P.U din Dr. Tr. Severin: şoferul autoturismului de către o ambulanţă SMURD Vânju Mare, iar un cadru didactic, ce se afla în microbuz, de către o ambulanţă S.A.J.

Pompierii au asigurat, de asemenea, măsurile de apărare împotriva incendiului la locul evenimentului şi au coordonat evacuarea şi transportarea victimelor.

 

 

Cele mai citite

Related Articles