[FOTO] Cascadă din Banat în era transformărilor: Cea mai frumoasă cădere de apă din lume, în reamenajare

Lucrările de modernizare ale obiectivului turistic de la Cascada Bigăr din Caraş-Severin reluate în această primăvară după ce au fost sistate în toamna anului trecut.

 

 

Managerul de proiect, Teia Ciulacu a precizat pentru Radio Reşiţa că lucrările, realizate în proporţie de 80%, deși aveau ca termen de finalizare sfârșitul lunii octombrie 2016, din cauza condiţiilor meteorologice, acestea au fost avansate până în această primăvară, iar acum urmează să fie amplasată şi platforma de vizitare a cascadei, ale căror lucrări au început deja.

În ceea ce priveşte paza obiectivului şi mai ales a lucrărilor efectuate şi nefinalizate, Administraţia Parcului Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa a desemnat o persoană pentru supravegherea obiectivului din Valea Minişului.

Turiştii care tranzitează zona, şi nu sunt puţini, vor putea admira peisaje mirifice, şi se pot odihni la punctul de alimentaţie publică redeschis în această primăvară.

Amintim că, popasul turistic de la Paralela 45 din Caraş-Severin se află pe drumul care leagă oraşul Anina de comuna Bozovici pe DN 57B.

Cascada Bigăr a fost declarată cea mai frumoasă cădere de apă din lume.

(Hardy Cvoica)

De același autor

Related Articles