Horoscop 29 martie 2017

Previziunile astrale pentru 29 martie:

Când ai inima deschisă şi mintea liniştită, multe lucruri bune se pot întâmpla. Idei noi, concepte inedite şi înţelegerea unor lucruri importante caracterizează această zi de miercuri.

Horoscop 29 martie 2017 Berbec

Viata sentimentala cunoaste o perspectiva noua, iar inima ta bate mult mai tare, pentru ca esti atras de un vis nou. Poate ti-a atras cineva interesant atentia si deja astepti cu interes urmatoarele voastre intalniri. Persoana iubita devine motorul principal al tuturor deciziilor tale, pentru ca, de dragul lui, esti in stare de actiuni mult mai indraznete. Tot ce faci, e in avantajul persoanei iubite, si cand vezi fericirea pe chipul ei, esti motivat sa mergi si mai departe. Cel drag te apreciaza pentru energia pe care o investesti in relatia voastra.

Horoscop 29 martie 2017 Taur

Esti un exemplu de succes in ochii multora. Unii chiar se compara cu tine, lucru care poate genera si invidii, daca aceia nu sunt la nivelul tau, ori admiratie, pentru ca unii chiar vor sa-ti calce pe urme. Fii constient de valoarea ta, nu fi modest si nici nu te privi cu ochi critic, pentru ca ai ajuns aici prin efort sustinut si studiu indelungat. Succesul te propulseaza si mai sus, pentru ca nivelul pe care te afli poate fi rampa de lansare spre un etaj superior. Chiar daca esti mandru de tine, pentru cel care esti acum, intotdeauna e loc de mai bine si simti ca vrei sa urci si mai sus. Te privesti in viitor si te vezi si mai grozav decat acum, deci tinteste sus si urca!

Horoscop 29 martie 2017 Gemeni
Lupta cu banalitatea care se aseaza peste un anumit proiect de la care tu aveai alte asteptari. La cat de mult ai muncit si ai luptat pentru rezultatele spre care ai pornit candva, e si normal sa nu te multumesti cu un rezultat neinsemnat. Tu vroiai altceva, altele erau pretentiile tale, dar mai poti schimba lucrurile inca. Ia taurul de coarne si da la o parte carcotasii care se opun, conservatorii care nu au curaj sa aduca nimic nou, demodatii care-l iau pe nu in brate la toate ideile tale indraznete. La o adica mergi de unul singur pe aceasta cale, pentru ca detii toate resursele unui succes deplin fara ajutor de la altii.
Horoscop 29 martie 2017 Rac
Este o zi fara spor, pentru ca tot ce incepi, ajunge repede la un hop greu de trecut. Faci un pas mare, dar e urmat de alti doi pasi mici inapoi, ca atare, la finalul zilei, iti vei da seama ca nu ai facut niciun progres, ci ai batut pasul pe loc. De fapt, e o lectie buna pentru a te organiza mai bine, deoarece te-ai avantat prea repede intr-o directie noua care te-a atras fara sa-ti fi calculat cu atentie resursele de care dispui. Dupa ce ai pornit, ai descoperit ca nu ai cu ce duce la capat ce ai inceput si… te opresti.

Horoscop 29 martie 2017 Leu

Daca planurile tale nu mai aduc nimic nou de la o vreme si vezi ca au incetinit, ar fi bine sa te gandesti la o alta directie. O cat de mica schimbare in peisaj ar putea relansa lucrurile intr-un sens promitator. Esti pe un teren unde nimic nu se mai misca, dar poti face o mica ajustare pentru a vedea imediat ca se urneste iar caruta impotmolita. Parca deja ai alt tonus acum, cand vezi deja urmarile schimbarilor decise de tine, si prinzi chef de actiune si de lupta pentru a ajunge acolo unde visezi. Nu te multumi nici cu monotonia, nici cu rutina, ci cauta mereu sa aduci un suflu nou in cotidian.

Horoscop 29 martie 2017 Fecioara

Nu te lasa influentat de criticile si limitele pe care ti le impun cei din jurul tau. Ai alaturi de tine oameni care se tem de orice, de schimbare, de nou, de provocare, or tu esti intr-o pasa mult mai curajoasa! Daca nu ai tine cont de granitele stricte ale lumii in care traiesti, ai fi capabil de reale succese, deci lupta cu oprelistile care vin de pretutindeni, ca nu cumva sa-ti taie si tie elanul. Tu detii toate resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus cu singura conditie de a ramane imun sau surd la incercarile unora de a-ti pune bete in roate sau de a strecura frica in sufletul tau. Important e ce crezi tu!

Horoscop 29 martie 2017 Balanta

Trebuie sa ceri informatii si din alte surse, in afara de cea pe care o ai azi la dispozitie, pentru ca ai putea fi indus in eroare de o persoana care inspira incredere, la prima vedere, dar daca te iei dupa sfaturile sale, te vei trezi in fata unui impas. Poate stie el ceva, dar nu suficient de multe pentru ceea ce ai avea tu nevoie, ca atare incearca sa afli ce e mai bine pentru tine si de la altii. Poate intentiile sale nu sunt negative, ci el chiar crede ca le stie pe toate, dar ii poti demonstra ca se inseala si ca ii inseala si pe altii cu nestiinta sa.

Horoscop 29 martie 2017 Scorpion

Nu stii ce sa apreciezi mai mult la persoana iubita: increderea si fidelitatea pe care ti le arata, sau frumoasele cuvinte de amor pe care le sopteste. Ai nevoie si de unele si de altele, pentru ca o relatie adevarata nu poate exista fara gesturi de afectiune, dar nici fara fapte concrete care sa sustina vorbele. Daca partenerul spune lucruri frumoase si atat, nu e de ajuns pentru o relatie de succes, ca atare arata-i ce anume astepti de la el. Poate nici nu-si da seama ca tu privesti iubirea si dintr-un unghi ceva mai palpabil, dincolo de latura pur emotionala. Vrei din ambele cate putin si la fel oferi si tu: si fapte concrete, si vorbe dulci!

Horoscop 29 martie 2017 Sagetator

 Reusita proiectelor incepute depinde mult de tovarasii pe care ii atragi alaturi de tine pentru acelasi scop. Trebuie sa fii foarte atent la colaboratori, pentru ca ai tendinta de a aduna oameni pesimisti, negativisti, care ti-ar putea pune doar bete in roate la orice pas, si degeaba ai tu chef de actiune si elan, daca ceilalti te trag inapoi ca o ghiulea prinsa de picior. Selecteaza cu mai multa exigenta colegii pe care sa te bazezi, pentru ca nu poti face treaba buna cu cei care se plang intruna sau spun nu la orice hop.
Horoscop 29 martie 2017 Capricorn
Nimic nu tine vesnic, mai ales ce e legat de sentimente, deci nu spera ca un lucru care te face fericit acum, va tine asa mult si bine. Pastreaza din tot ce simti acum doar ce te poate ajuta cu adevarat. A ramane cramponat intr-o emotie, buna sau rea, se va dovedi a fi un dezavantaj, pentru ca vei avea tendinta de a privi lucrurile din acelasi unghi fara sa-ti dai seama ca mai sunt si alte aspecte pe margine. Nu trata totul atat de radical – ca-i perfect sau ca-i oribil – pentru ca exista si situatii de mijloc, si zone de gri, si perioade in care nu se mai intampla nimic, dar trec toate!
Horoscop 29 martie 2017 Varsator
Visele tale de a evada din cotidian se vor implini curand, pentru ca incepi sa pregatesti de pe acum terenul pentru un astfel de eveniment fericit. Te gandesti la vacante, la concedii, la calatorii care vor avea ca scop eliberarea de stres. Poate chiar pleci azi la drum iar ceea ce vei gasi pe parcurs are un efect benefic asupra psihicului tau, pentru ca te intorci acasa cu bateriile incarcate. O iesire undeva cu prietenii este binevenita, deci mobilizeaza-ti amicii si iesiti impreuna in oras.
Horoscop 29 martie 2017 Pesti
Nu stii cum sa reactionezi in situatia de fata: sa te bucuri ca ti se acorda o sansa atat de buna si sa profiti de ea, sau sa fii mai circumspect si sa mai astepti detalii? O fire optimista ca tine ar fi tentata sa priveasca latura buna a evenimentelor care se petrec sub ochii tai, dar intuitia iti spune ca mai stai, sa nu spui hop pana nu sari. Lasa sa se mai sedimenteze lucrurile ca sa intelegi mai bine daca merita sa te bucuri sau ai ceva de invatat din toate acestea? Nu e nici bine, nici rau, dar se vor clarifica lucrurile.

Cele mai citite

Related Articles