Un nou preşedinte la PNL Frumuşeni, motivat să performeze politic!

Membrii organizaţiei PNL Frumuşeni şi-au desemnat preşedintele, în persoana Irinei Iovan, actualul viceprimar al comunei, un profesionist cu o vastă experienţă în politică şi administraţie publică.
Vicepreşedintele PNL Arad, Claudia Boghicevici, a declarat la finalul alegerilor că este necesară o schimbare de ritm şi la nivelul organizaţiei politice locale: “Am găsit o persoană determinată să construiască o filială competitivă. Dacă va lucra în echipă şi va strânge în jurul ei tineri şi vârstnici, oameni dispuşi să muncească, rezultatele vor fi pe măsură. I-am susţinut întotdeauna pe cei care au muncit şi au luptat pentru o funcţie de conducere, pentru că sunt motivaţi şi ambiţioşi. Sunt convinsă că doamna preşedinte Iovan va face eforturi ca la alegerile următoare să confirme aşteptările”, a declarat Claudia Boghicevici.
“Vom creşte încrederea faţă de Partidul Naţional Liberal. Rezultatul bun depinde doar de noi. Vreau să fim o echipă unită, să construim o organizaţie puternică. Îi felicit pe vicepreşedinţii PNL Frumuşeni: Banciu Florin, Stoi Florin, Bunduc Flaviuş pentru că nu au fugit de responsabilitate, ci şi-au asumat-o în faţa cetăţenilor” a declarat preşedintele PNL Frumuşeni, Irina Iovan.
Printre participanţii la aceste alegeri s-au numărat Reginald Andronic, primarul comunei şi Sorin Sălăjan, secretar general adjuncţ alături de membrii organizaţiei PNL Frumuşeni.

Departamentul de Comunicare PNL Arad

Cele mai citite

Related Articles