Cel mai mare târg apicol din vestul ţării, cu participare internaţională, se deschide la Ghiroda

Apicultorii şi consumatorii de produse apicole sunt aşteptaţi în acest sfârşit de săptămână, în zilele de 11 şi 12 martie 2017 la Târgul Apicol Internațional de Primăvară Ghiroda-Timișoara, aflat la a VII-a ediţie.

Evenimentul va reuni peste 90 de apicultori din țară și de peste hotare, care vor pune la dispoziția publicului diverse sortimente de miere, produse și accesorii apicole.

Vor putea fi achiziţionate, direct de la producători,  o gamă largă de produse apicole, produse bio, uleiuri naturale, siropuri din plante şi produse cosmetice, a declarat pentru Radio Reşiţa Dan Ciuglea – preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Albine din judeţul Timiş.

Crescătorii de albine sau cei care doresc să deschidă o afacere în domeniu vor găsi în expoziţie unelte, utilaje, obiecte de inventar apicol, ambalaje, medicamente de uz veterinar, consumabile sau cărţi de specialitate.

De asemenea, vizitatorii vor putea lua parte la seminarii pe diferite teme apicole susţinute de invitaţi de profil din ţară şi străinătate.

Târgul, organizat de Asociaţia Crescătorilor de Albine din Timișoara și Primăria comunei Ghiroda,  se va deschide sâmbătă, la ora 10.00, la Căminul Cultural Ghiroda şi se va încheia duminică la ora 13.00. (Hardy Cvoica)

Sursa foto: ruralfest.ro

Cele mai citite

Related Articles