[FOTO] ADIO ţigări de contrabandă. O nouă captură a fost făcută pe graniţa cu Serbia

320

Interceptarea s-a realizat pe raza localităţii Pojejena. De această dată, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic o maşină în care au fost găsite aproape o mie de pachete de ţigări de contrabandă. În autoturism se aflau doi cărăşeni, se menționează în comunicatul STPF Caraş-Severin:

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Moldova-Veche, aflaţi în misiune pe DN 57, au oprit în trafic pentru control, pe raza localităţii de frontieră Pojejena, un autoturism marca Ford Focus, la volanul căruia se afla cetăţeanul român T.S , în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin. Alături de acesta, în autoturism se mai afla P.L., în vârstă de 37 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin. În urma controlului autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagaj şi pe bancheta din spate cantitatea de 970 pachete de ţigări marca Marble, fără marcaje fiscale”.

Persoanele în cauză au declarat că au găsit ţigările pe câmp şi intenţionau să le predea autorităţilor. Cei doi sunt cercetaţi penal pentru contrabandă, iar ţigările în valoare de 11.640 de lei au fost confiscate.

În urmă cu două zile a mai fost interceptat un transport de ţigări, la Racăşdia. Atunci, şoferul a ascuns marfa în pragurile maşinii.

(Sebastian Dragomir)