Valea Cernei reprezentată la Târgul de Turism al României

79

Unităţile turistice din staţiunea Băile Herculane se pregătesc pentru participarea la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României, care se va desfăşura între 16 şi 19 februarie 2017 la Complexul Romexpo din Bucureşti.

Cu siguranţă la târgul de turism se va vorbi despre pachetele primăverii şi toţi cei care ne vor vizita standul din Romexpo vor avea ocazia să achiziţioneze pachetele primăverii la un preţ deosebit! Cu ocazia târgului, avem o mulţime de promoţii, precum şi o tombolă, aşa că dacă aveţi drum acolo,nu ezitaţi să vizitaţi standul nostru şi să beneficiaţi de ofertele prezente acolo!“, ne-a declarat Laura Pătru – directorul de marketing al Complexelor hoteliere Diana şi Afrodita.

Pachetele primăverii cuprind oferta de Dragobete – acesta fiind primul eveniment după încheierea târgului, dar şi pachetele pentru 1 şi 8 martie,precum şi pachetul pentru sărbătoarea Paștelui.

Ştim că Romexpo este un târg vizitat şi am avut de fiecare dată surprize plăcute la acest eveniment,este un număr mare de participanţi, iar pentru noi este benefic să intrăm în contact direct cu oaspeţii noştri sau potenţialii noştri oaspeţi,cât şi cu ceilalţi hotelieri. Considerăm că avem mereu ceva de învăţat unii de la alţii şi este un mediu plăcut în care să aflăm mai multe!”, ne mărturiseşte Laura Pătru.

Paul-Sever SMADU