[FOTO] Cartierele Reşiţei cad, pe rând, pradă noroaielor şi lucrărilor executate anapoda de constructori neavizaţi

După străzile din cartierele Câlnic, Dealul Crucii şi Ţerova din municipiul Reşiţa, acum şi Lend-ul cade pradă noroaielor.

Cetăţenii urbei sesizează redacţia Radio Reşiţa şi îşi varsă năduful. În opinia lor, mass-media este singura care mai poate rezolva problema, că autorităţile locale ridică neputincioase din umeri.

Un locatar de pe strada Colonia Scânteii s-a adresat în scris. Redăm mai jos integral scrisoarea acestuia:

Am auzit la ştiri la dumneavoastră de starea drumului de pe Dealul Crucii. Situaţia nu este unică, iar motivul este acelaşi. Şi pe strada Colonia Scânteii (paralelă cu strada Târnovei) tot în urma lucrărilor la canalizare, executate de Hidroconstrucţia sub supravegherea AquaCaraş şi Primăria Reşiţa situaţia este cum se vede în fotografiile ataşate mai jos. Copiii trebuie să-şi ia încă o pereche de încălţări deorece până ajung la drumul principal sunt plini de noroi, atunci când pleacă spre şcoală. Se mai poate ieşi din stradă doar cu autoturismul 4×4.
Evident că cei care ar fi trebuit să facă ceva nici măcar nu s-au sinchisit să vină să vadă cum este, deşi au fost anunţaţi în mai multe rânduri. Lucrarea la canalizare nu este gata urmând să continue la primăvară, pentru că a început tarziu abia în mai 2016.
Menţionez că, înainte de lucrări drumul pe strada Colonia Scânteii l-au reparat riveranii cu bani din fonduri proprii (tot în urma lucrărilor la reţeaua de apă, executate prost). 
Mă întreb, oare acum Primăria vrea sa rezolve situaţia în acelaşi mod, pentru că trăim totuşi într-o ţară civilizată şi europeană?

Sursa foto: locatarii de pe strada Colonia Scânteii din municipiul Reşiţa care şi ei plătesc taxe şi impozite către forul local. (Hardy Cvoica)

De același autor

Related Articles