Horoscop 11 februarie 2017

Previziunile astrale pentru 11 februarie:

Opozitia Lunii cu Soarele – altfel spus, Luna Plina – predispune la nervozitate si agitatie. De asemenea, riscul de accidente este mai mare. Se pot produce bulversari profunde si pot surveni deceptii, inclusiv in domenii in care nu va asteptati.

Varsator Horoscop 11 februarie 2017

Lasi o impresie buna in ochii sexului opus si atragi atentia pe oriunde te-ai duce. Afisezi o superioritate relaxata ce va fi usor remarcata de ceilalti, ceea ce iti va da mai multa incredere in tine. Ai legaturi cu persoane influente sau cu un oarecare renume, care te vor aprecia, ba poate chiar vor veni cu oferte tentante pe care merita sa le accepti. Sunt posibile intalniri cu persoane cu preocupari comune, cu cei care impartasesc un hobby de-al tau, in cadrul unui club de sport, de arta, sau orice alt domeniu de activitate fata de care ai afinitati speciale.

Horoscop 11 februarie 2017 Pesti

Nu poti avea si intuneric si lumina in acelasi timp, deci va trebui sa te imparti in asa fel incat sa gestionezi extremele mai eficient. Sunt aspecte care merg excelent, pe cand altele lasa mult de dorit, dar asa e viata: acum esti sus, acum esti jos, ca o roata care se intoarce intruna. Azi ai parte, asadar, de un eveniment fericit care te incanta, dar fericirea aceasta are si un pret de platit: un moment critic ce te supara profund. E ca si cum ai primi si o veste buna, dar si una rea… cu care incepi?

Berbec – Horoscop 11 februarie 2017

Ai mari dubii daca sa dai curs invitatiei pe care ti-o face astazi un amic, de parca ai avea alte treburi de facut. Ar fi pacat sa ratezi o propunere care ar putea fi interesanta doar pentru ca te astepti la altceva. E posibil ca din directia la care stai concentrat cu urechile palnie sa nu soseasca azi vestea sau cererea mult visata, dar ceea ce ti se ofera in schimb sa fie un inlocuitor excelent, dar numai de tine depinde daca accepti sau nu. Daca ziua trece fara nimic nou, vei regreta ca ai dat cu piciorul la sansa oferita.

Taur Horoscop 11 februarie 2017

Nu te arunca asa, la prima vedere, spre noua directie care se prefigureaza acum la orizont. Cel putin nu fara a-ti calcula bine resursele de care dispui! Ai putea fi tentat sa investesti toata energia pe o carte, fara sa iti dai seama, acum, daca o vei putea dramui pana la capat. Ai nevoie, mai intai, de o analiza la rece, a pretului cerut in acest proiect, ca nu cumva sa spui da si mai apoi sa-ti dai seama ca nu-i poti face fata. Daca esti sigur ca detii tot ce ti se cere, accepta si implica-te, dar nu uita de moderatie, de echilibru, de prudenta. Excesele te vor costa mult!

Gemeni Horoscop 11 februarie 2017

Esti o companie placuta, deci sa nu te mire ca devii centrul atentiei pe oriunde ai merge. Ai chef de distractie, gasesti mereu replica sa gluma potrivita in orice imprejurare iar atitudinea ta joviala ii stimuleaza si pe altii la o activitate vesela, ca de week-end. Fii tu cel care mobilizeaza prietenii la ceva relaxant, cum ar fi o iesire in oras, o drumetie prin imprejurimi sau macar da cuiva un telefon, pentru ca spiritul tau copilaros si vesel va aduce sigur un zambet pe chipul celor pe care ii vei apela. Faci bine tuturor doar cu un zambet larg pe buze!

Rac Horoscop 11 februarie 2017

Vestea care soseste azi iti cam strica tie planurile si iti taie elanul cu care ai inceput o activitate potrivita acestei zile. Probabil primesti un refuz si cum tot ce ti-ai planificat pentru azi depindea exact de acel lucru, esti tentat sa tratezi totul ca pe un esec lamentabil. Aduna-ti fortele si concentreaza-te imediat asupra altei directii, pentru ca trebuie sa ai tu un plan de rezerva! Daca prima varianta nu a iesit, cauta imediat altceva mai bun de facut sau sustinere in alta parte decat de acolo de unde o asteptai initial.

Leu Horoscop 11 februarie 2017

Mult asteptata veste buna apare cand nu mai credeai ca este posibil sa se intample. Ai tot stat ca pe ghimpi cu ochii la orizont, sperand sa se iveasca ceva bun, si iata ca rabdarea ta este rasplatita din plin de ceea ce afli chiar azi. Ti s-a promis mai demult acest moment, dar a durat atat de mult incat aproape ca ii luasesi complet gandul, dar niciodata nu trebuie sa-ti pierzi speranta. Finalmente totul capata o alta lumina si iti recapeti optimismul, vazand cu ochii tai ca succesul respectiv este din ce in ce mai aproape de tine.

Fecioara Horoscop 11 februarie 2017

Te simti ciudat in prezenta unei persoane mature, care impune respect prin simpla sa prezenta. Modestia e modul tau de a-i recunoaste valoarea sau superioritatea, de parca nu ai avea curajul nici sa vorbesti in fata sa. Ai ceva de invatat de la el, care devine astfel mentor sau profesor pentru tine intr-un domeniu pe care tu abia acum il descoperi, in timp ce el poate fi deja o somitate in materie. Timiditatea te copleseste in cazul in care ai de a face cu cineva care iti este cu ceva mai presus: ca rang, ca functie, ca varsta, ca experienta.

Balanta Horoscop 11 februarie 2017

Este o zi calma de care aveai mare nevoie. Iti permiti o mica vacanta in care sa stai cat mai departe de griji si stres. Azi ai timp sa te odihnesti si apar motive de sarbatoare in cuplu, in familie, poate o petrecere sau o calatorie, deci momente in care atmosfera devine mai relaxata si mai romantica. Calmul caracterizeaza evenimentele acestei zile, nu apar surprize care sa te scoata din linistea instalata. Ai tendinta de a spune ca toate iti merg de minune, dar de tine depinde sa nu strici aceasta frumoasa armonie!

Scorpion Horoscop 11 februarie 2017

Ai sperat anumite gesturi de afectiune de la cel drag, dar acesta nu prea stie sa-ti ofere ce astepti de la el. Pentru ca uita sa-ti dea un telefon sau sa iti aduca o floare, ai tendinta de a-i pune la index toate micile gafele de acest fel din ultima vreme. Nu te pripi sa-i arunci in carca vini de care nici macar nu e constient, pentru ca e posibil ca tu sa nu fii receptiv la forma in care isi exprima el sentimentele, nefiind cele pe care le asteptai, dar sunt cele de care e el capabil, si tot e ceva!

Sagetator Horoscop 11 februarie 2017

Daca pornesti acum o actiune noua, ai toate sansele s-o vezi indeplinita in timp foarte scurt, pentru ca prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare. Momentul e perfect pentru o initiativa noua, curajoasa, deci nu astepta nici sa-ti spuna altii ce sa faci, nici sa te impinga altii de la spate, pentru ca azi conteaza curajul propriu de a spune start! Daca esti la inceputul unei actiuni de la care ai mari asteptari in perioada urmatoare, fii sigur ca momentul este excelent si vei vedea cum se ridica toate repede si bine, parca ocrotite de noroc!

Capricorn Horoscop 11 februarie 2017

Timpul se dovedeste a fi cel mai mare inamic al tau, pentru ca trece incredibil de greu. Ai vrea sa treci deja la etapa urmatoare, dar nu poti inca, pentru ca mai ai de rezolvat cate ceva pe nivelul pe care esti acum si de care simti ca nu mai scapi. De felul tau esti mai rapid, mai dinamic, or aceasta lentoare in care esti blocat nu-ti prieste deloc, nu-ti place, te face sa fii ineficient si sa bati pasul pe loc. Fa un efort sa te supui ritmului in care evolueaza lucrurile, fara sa-ti pierzi rabdarea si interesul pentru ceea ce se ridica atat de greu.

Cele mai citite

Related Articles