Sute de persoane protestează în faţa Palatului Cotroceni. Dragnea a dat asigurări că partidul nu are nicio legătură cu această contramanifestaţie

Partidul Social Democrat nu organizează astăzi niciun miting sau manifestaţie publică, a precizat preşedintele partidului, Liviu Dragnea. El s-a delimitat şi de mesajele în acest sens apărute pe reţelele de socializare, subliniind că „nu sunt din partea PSD”.

„Partidul Social Democrat nu organizează astăzi niciun miting sau manifestaţie publică. Mesajele de mobilizare apărute pe reţelele de socializare nu sunt din partea PSD”, a precizat Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Câţiva zeci de oameni s-au adunat şi în faţa Palatului Cotroceni, pentru susţinerea guvernului, transmite Radio România Actualităţi. Oamenii care protestează în faţa Palatului Cotroceni spun că au venit să susţină guvernul şi vor ca membrii executivului să lucreze. Oamenii spun că nu sunt de acord cu demisia guvernului, vor să fie respectaţi şi strigă lozinci împotriva preşedintelui Klaus Iohanniş cerându-i demisia.

Sursa& Foto: romania-actualitati.ro

De același autor

Related Articles