Răzvan Marin va semna cu un nume mare din Belgia

166

Răzvan Marin se va alătura foştilor stelişti Alexandru Chipciu şi Nicolae Stanciu, în Belgia. Mijlocaşul de 20 de ani va ajunge, însă, la una dintre rivalele lui Anderlecht, Standard Liege, anunţă Gazeta Sporturilor.

Viitorul şi Standard au ajuns la un acord pentru tânărul internaţional român, echipa lui Gică Hagi urmând să primească în schimbul jucătorului 2,4 milioane de euro.

Răzvan Marin, aflat în cantonament în Cipru cu liderul Ligii 1, a plecat deja spre Belgia, unde va face vizita medicală şi va semna mâine un contract valabil pe 4 sezoane şi jumătate cu Standard.

Fotbalistul constănţenilor a explodat în acest sezon, în care a marcat de patru ori în 20 de meciuri, în Liga 1. Prestaţiile sale i-au adus convocarea în echipa naţională, pentru care a avut un debut fulminant, înscriind la chiar prima apariţie, în victoria cu 5-0 în faţa Armeniei, în preliminariile Cupei Mondiale 2018.

Răzvan Marin a fost unul dintre jucătorii doriţi foarte mult la Steaua de patronul Gigi Becali, însă pe urmele mijlocaşului se aflau şi alte cluburi importante ale Europei, precum AS Roma, Juventus sau Ajax Amsterdam.

Standard Liege are 10 titluri de campioană a Belgiei (ultimul în 2009) şi 7 Cupe ale Belgiei, iar în acest sezon ocupă locul 8, la 3 puncte de Charleroi, ocupanta poziţiei a şasea, ultima care asigură prezenţa în play-off, dar şi un meci mai puţin disputat.

Răzvan Marin ar putea fi adversar cu Stanciu şi Chipciu peste doar 11 zile. Pe 29 ianuarie, de la ora 19:00, este programat derby-ul Anderlecht – Standard.

Digisport