Călin Dobra (PSD), succesorul premierului Grindeanu în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

Succesorul premierului Sorin Grindeanu în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş este, de sâmbătă, social-democratul Călin Dobra, care a renunţat recent la calitatea de deputat pe care a câştigat-o în alegerile din 11 decembrie 2016, redevenind consilier judeţean.

”Avem o responsabilitate enormă (conducerea CJ Timiş, n.r.) şi prin prisma funcţiei pe care o ocupăm, dar şi prin aceea că judeţul Timiş a dat premier ţării, iar aceasta nu poate decât să ne mobilizeze pentru a pune în aplicare anumite proiecte şi a le finaliza cu bine”, a declarat presei, după învestire, Călin Dobra.

El a subliniat că cunoaşte foarte bine proiectele judeţului, întrucât timp de două mandate a fost vicepreşedintele CJ, prioritare fiind construirea unei maternităţi pe lângă Spitalul Judeţean, realizarea centurii de Sud şi a Centrului Intermodal pentru Investiţii.

”După instalare vreau să avem o întâlnire cu colegii din conducerea CJ şi cu cea a Direcţiei tehnice şi voi prezenta planul de atac al judeţului”, a punctat Dobra.

Călin Dobra a fost votat în şedinţa de plen de o majoritate de 24 de colegi din PSD, ALDE, PMP, UNPR, precum şi doi consilieri liberali, în timp ce împotrivă au votat 12 PNL-işti, iar un consilier a absentat. ”Votul ‘împotrivă’ al unora dintre colegii consilieri mă va face să mă mobilizez pentru a demonstra că împreună cu echipa de conducere a CJ Timiş vom duce proiectele judeţului la îndeplinire”, a conchis Călin Dobra.

Foto: tion.ro

De același autor

Related Articles