Aviz pescarilor amatori! Cotizaţia de pescuit sportiv nu este aceeaşi cu taxa de pescar eliminată de Legea Dragnea

Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Caraş-Severin în alertă! Pescarii cărășeni au renunțat să plătească permisele de pescuit.

Legea Dragnea privind eliminarea taxei privind pescuitul şi acvacultura nu afectează desfăşurarea activităţilor de pescuit sportiv coordonate de Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Caraş-Severin, singura acreditată din judeţ.

Tima Andrei – vicepreşedintele AJVPS a precizat pentru Radio Reşiţa că, la nivelul asociaţiei se încasează doar cei 30 de lei pentru ANPA şi 70 de lei pentru autorizaţia de primă apă.

Taxa eliminată de Legea Dragnea reprezintă cei 2 lei pe care îi plătea asociaţia pentru fiecare pescar sportiv şi nu afectează în niciun mod activitatea acesteia.

Tima Andrei a mai spus că, pescarii care achită cotizaţia integral până la data de 15 februarie beneficiază de o bonificaţie de 10 lei.

Amintim că, Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Caraş-Severin este singura legal constituită din judeţ, la care pescarii amatori pot beneficia de toate drepturile oferite de Agenţia Naţională de Pescuit şi Acvacultură. (Hardy Cvoica)

Sursa foto: news.ro

De același autor

Related Articles