Autoritățile din Caraș-Severin sunt în alertă din cauza gerului. Ce decizii au fost luate!

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin a fost convocat în şedinţă extraordinară de către d-na prefect Florenţa Albu Maria, în calitate de preşedinte, pentru a analiza situaţia judeţului, în contextul atenţionării meteorologice cod galben care prognozează că, în intervalul 07.01-09.01.2017, vremea va fi geroasă, ziua fiind temperaturi între 16 şi – 10 grade, iar noaptea între -25 şi -15 grade.

În cadrul şedinţei s-au stabilit măsuri pentru asigurarea unui răspuns eficient pentru protejarea vieţii oamenilor fără adăpost în această perioadă cu temperaturi extreme. Autorităţile responsabile vor lua măsuri pentru patrularea, identificarea, preluarea şi transportul acestor persoane fără adăpost în spaţiile special amenajate în acest sens.

Circulaţia se desfăşoară în acestă perioadă în condiţii de iarnă, dar nu există drumuri închise sau blocate la nivelul judeţului nostru, iar structurile competente sunt pregătite să acţioneze în cazul manifestării violente a fenomenelor meteorologice.

La nivelul judeţului Caraş-Severin nu s-a dispus măsura de suspendare a cursurilor pentru nicio unitate de învăţământ.

 

De același autor

Related Articles