Previziunile astrale pentru 6 ianuarie:

Conjunctia Lunii cu Uranus predispune la instabilitate in camin si poate determina schimbari bruste si nu tocmai placute. Acest aspect favorizeaza, de obicei, sfarsitul unei situatii vechi si trecerea la o noua stare de lucruri. Depinde de dumneavoastra daca aceasta schimbare va fi in sens pozitiv.

Capricorn Horoscop 6 ianuarie 2017
Daca vezi ca planurile tale au ajuns intr-un punct critic, nu are rost sa le duci in acelasi stil mai departe, pentru ca risipesti energia fara a ajunge la roadele visate. Piedicile de acum, starea aceasta ne deruta si neputinta care te incearca sunt de fapt un semnal de alarma ca trebuie sa schimbi ceva in planurile tale. O cat de mica modificare de directie, de ritm, de optica, poate genera mai apoi un val intreg de rezultate pozitive. Chiar daca schimbarea pare acum minora, aproape insesizabila, dupa o vreme va genera alte si alte schimbari de sens ca intr-un final sa descoperi ca ai evoluat pe un cu totul alt drum decat credeai la inceput. Schimba doar o cifra, doar un gand, doar un pas mai intr-o parte…
Varsator Horoscop 6 ianuarie 2017
De data aceasta trebuie sa lasi doar ratiunea sa ia decizii, desi ai in preajma multe persoane care umbla la coarda ta sensibila. Nu trebuie sa te lasi induiosat, imbunat, impresionat de nimeni, pentru ca ai face o mare greseala daca ai pune emotia pe primul plan. Acum e nevoie de atentie, de concentrare, de o buna organizare mentala ca sa fii sigur ca faci cea mai inteleapta alegere. Ai mai ales si altadata doar dupa ce-ti transmitea vocea inimii si nu ai fost prea multumit, ca atare acum ramai surd la mesajele sufletului, punand creierul deasupra tuturor.
Pesti Horoscop 6 ianuarie 2017
Nu ai motive sa-ti faci atatea griji! S-a nascut un gand fragil in mintea ta, dar suficient de puternic incat sa te irite, ca un ghimpe de frica care nu merita nici macar observat! E un fleac, un hop minor care va fi trecut fara nicio problema, dar acum, pe moment, ti se pare ca e cel mai mare impas din ultima perioada. Nici vorba: ai toate solutiile potrivite la dispozitie, totul e sa asculti ce-ti transmite intuitia. Ai mai trecut prin astfel de situatii de multe ori si de fiecare data te-ai descurcat de minune, ca atare scoate din memorie cheia potrivita si deschide usa catre urmatorul nivel. Lasa frica si ingrijorarea deoparte, nu sunt pentru tine!

Berbec – Horoscop 6 ianuarie 2017

Bucura-te de linistea care s-a lasat in casa ta pentru a sta de vorba pe indelete si a pune tara la cale in familie. Chiar daca ai putea spune ca e o zi dedicata rutinei, de-a dreptul plictisitoare pentru un amator de provocari, asa ca tine, vei descoperi cat de multe lucruri se pot face cand nimic urgent sau stresant nu te preseaza de la spate. Ocupa-te de acele lucruri care stateau pe loc de la o vreme, pentru ca aveti cu totii starea necesara de a le analiza la bani marunti si a descoperi eventualele nereguli. Nu grabi cu nimic lucrurile, multumeste-te cu monotonia!

Taur Horoscop 6 ianuarie 2017

Ce-a fost a fost, nu mai conteaza! Lasa in urma tot ce nu-ti mai serveste si zboara liber spre ceva nou. Nu te mai crampona de vechi ghiulele pe care le-ai tot carat prinse de picior, ci profita de ocazia aceasta de a evada din zona care ti-a blocat evolutia. Gata, se presupune ca ai gasit iesirea din impas si acum ai libertate deplina de miscare, de gandire, de decizie. Nu mai privi inapoi, deoarece, trecand mereu in revista ce n-a mers, ce ai patimit, nu faci altceva decat sa-ti tai singur aripile. Orizonturile sunt din nou limpezi si senine, numai de tine depinde sa-ti deschizi larg aripile din nou si sa zbori cat mai departe!

Gemeni Horoscop 6 ianuarie 2017

Te cheama departarile, lumea larga, destinatiile nedescoperite, ca atare iti vei concentra atentia asupra locurilor pe unde ti-ai dori sa ajungi cat mai curand. Poate faci planuri de concediu, rezervari la avion si la hotel, tot felul de idei de evadare din cotidian in spatii cat mai indepartate de casa. Daca nu poti pleca si azi la drum, ajunge doar sa treci in revista fotografiile din ultimele tale calatorii ca sa ti se faca iar un doc de duca… Cu siguranta inchei ziua cu o idee pe care o vei pune curand in aplicare si abia astepti sa pleci!

Rac Horoscop 6 ianuarie 2017

Nu te mai gandi la pasii parcursi pana aici, la cat de greu ti-a fost inainte, ci conteaza ca nivelul la care esti acum e unul stabil, clar, bine definit, care nu-ti mai inspira nicio indoiala. Ai acum motive sa spui lumii ce ai realizat, pentru ca te simti in siguranta si nimic nu te face sa te temi ca ceva s-ar mai putea schimba. Ai un puternic sentiment de securitate, ce te face sa te relaxezi un pic, sa cobori scutul protector pe care ti l-ai ridicat in jurul tau si sa incepi sa spui lumii ce ai realizat, pentru ca ai cu ce te lauda! Din teama sau din superstitie, preferi sa ajungi mai intai acolo inainte de a spune unde si cum!

Leu Horoscop 6 ianuarie 2017

Te bate gandul sa faci o schimbare majora in viata ta, cum ar fi o mutare intr-o alta locuinta, o schimbare de domiciliu sau de serviciu, sau doar o extindere a orizonturilor tale printr-o actiune ce te ajuta sa cresti, sa evoluezi, sa te dezvolti, sa urci mai sus spre scopurile tale. Excelenta idee, pune-o in aplicare si asteapta cu rabdare sa dea roade. Primul pas e mai greu, care implica acea decizie curajoasa in fata careia esti chiar acum, dar ceva te face sa te temi, deocamdata. Nu ai de ce, detii toate resursele potrivite pentru acest pas, si informatia potrivita, si starea adecvata unei schimbari de directie, deci… ce mai astepti?

Fecioara Horoscop 6 ianuarie 2017

Declara-ti clar intentiile, pentru ca primul pas spre implinirea unui vis e sa stii foarte bine ce anume iti doresti. Acum e momentul ideal sa privesti spre viitor si sa spui cu fermitate si incredere: vreau cutare! Nu te gandi neaparat si la strategia care sa te duca acolo, ci doar arunca sageata inainte si ai sa vezi ca vor veni spre tine, pe parcurs, si resursele de a indeplini acel vis. Intretine aceste intentii cu noi si noi informatii, ganduri, emotii si stari, pentru ca din ele se alimenteaza viitoarea reusita! Ti-ai clarificat obiectivul? Perfect, acum asteapta sa vina spre tine abundenta de solutii.

 Balanta Horoscop 6 ianuarie 2017
Ai toate motivele sa privesti cu incredere spre un proiect care evolueaza excelent spre rezultatele visate. Cat timp isi mentii acest tonus pozitiv in fata acestei provocari, succesul nu e departe, ca atare continua sa vaslesti cu entuziasm, cu elan, cu dorinta imensa de a ajunge mai repede acolo unde ti-ai propus. Esti sustinut de toate resursele tale interioare, pentru ca, la baza acestui progres neintrerupt, nu e altceva decat gandul tau, decat dorinta ta imensa de a reusi, alimenteaza acest gand cu tot ce ai mai bun in tine si roadele vor aparea si mai repede. Gandeste pozitiv si spune cu incredere: da, se poate!
Scorpion Horoscop 6 ianuarie 2017
Se creeaza o atmosfera foarte vesela acolo unde esti tu, pentru ca gasesti de fiecare data un cuvant potrivit pentru oricine pentru a-l face sa se simta bine in compania ta. O gluma, un compliment, o remarca inteligenta sunt armele tale cele mai eficiente pentru a-ti asigura succesul in orice mediu, iar azi ai sansa de a-ti mari cercul de prieteni sau de admiratori tocmai datorita acestui spirit jucaus si jovial pe care il abordezi in fata oricui. Chiar si cu cei pe care nu-i cunosti te comporti amuzant si amabil, ceea ce atrage atentia asupra ta odata in plus.
Sagetator Horoscop 6 ianuarie 2017
Felul in care te judeca ceilalti devine suparator incat consideri ca singura solutie ar fi sa nu mai faci nimic. Nu e corect: mai bine te ambitionezi, urmand toate caile legale, pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus si a le demonstra ca tu esti cel care are dreptate. Etichetele nedrepte pe care ti le pune societatea te demoralizeaza si nu mai gasesti in tine forta de a lupta cu inamicii, si astfel nu faci altceva decat sa le oferi victoria pe tava. Daca nu e o critica justa, fa tot ce-ti sta in putinta pentru a scoate adevarul la lumina si a-ti redresa imaginea patata pe nedrept.