Previziunile astrale pentru 31 decembrie:

Sextilul Soarelui cu Neptun favorizeaza imaginatia si plutirea, predispune la vise romantice si la idei schimbatoare si nerealiste. Va sfatuim sa nu luati astazi decizii importante si sa evitati afacerile

Capricorn

 Fii mai rezervat cand vine vorba de investitii sau cumparaturi, pentru ca nu e cel mai generos moment de care ai parte. Cu cat esti mai econom si mai precaut, cu atat vei gestiona mai bine un moment de criza pentru bugetul propriu. Nu te gandi la ce ai in portofel acum, ci la zilele care urmeaza, pentru ca, daca incepi sa dai iama prin bani, nu vei mai avea la momentul culminant. Mai taie de pe lista cateva puncte inutile si traseaza prioritatile perioadei urmatoare cu multa prudenta in materie de bani.
Varsator
Nu te juca nici cu nervii celor din jur si nici cu rabdarea lor, pentru ca ai o atitudine superficiala care poate deranja pe multa lume. Mai ales pe cei mai maturi, care nu vor privi cu ochi buni atractia ta spre distractie. Chiar daca tu te simti bine in pielea ta si ai tendinta de a le lua pe toate peste picior, nu ai alaturi de tine oameni la fel de relaxati. Unii sunt prea rigizi, conservatori, invechiti si ar putea intelege din amuzamentul cu care tratezi tot ce se petrece ca o dovada de superficialitate din partea ta, ca atare ajusteaza-ti tonul in functie de interlocutor, tinand cont de toanele acestuia.
Pesti
Parca ai fi undeva la o rascruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simti inca atasat, iar celalalt duce spre o cale complet noua care nu stii clar ce aduce, tocmai de aceea stai in cumpana: catre care sa iti indrepti atentia? Nu ai dori sa renunti la ceea ce te leaga de trecut (amintiri, lucruri certe pentru care poti baga mana in foc, realitati solide), dar te atrage totodata foarte mult si noutatea, constient ca trebuie sa mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie sa alegi, dar decizia e dificila.
Berbec
Dragostea te face sa visezi frumos, pana departe, de parca ai avea convingerea din ce in ce mai puternica asupra unui viitor sigur si solid alaturi de persoana iubita. Si aceasta vine cu promisiuni si angajamente credibile, si tu esti pregatit sa-ti asumi responsabilitati de cuplu dintre cele mai mature, ca atare discutiile voastre despre o posibila casatorie, despre o relatie de durata sau despre intemeierea unei familii par dintre cele mai serioase din ultima vreme. Se poate vorbi de fericire, de optimism, de entuziasmul de a face planuri impreuna, convinsi fiind, amandoi, ca ceea ce planificati acum va deveni foarte curand realitate.
Taur
Nu spera rezultate imediate la planul pe care abia acum il construiesti pas cu pas, pentru ca mai e cale lunga pana la capat. Vor exista hopuri pe parcurs, intoarceri din drum, amanari si ocolisuri, dar important e ca vei ajunge acolo unde ti-ai propus. Cat timp inaintezi constient ca evolutia ta e lenta si anevoioasa, fara a spera miracole peste noapte, vei sti sa-ti dramuiesti bine resursele pentru un succes deplin la sfarsit. Chiar si azi dai piept cu un mic afront care, altadata, te-ar fi facut sa abandonezi, dar te-ai inarmat cu rabdare si vointa incat nu te vei opri aici. Vei lupta cu tot ce ti se ridica in cale, increzator in roadele finale.
Gemeni
Te afli intr-un mediu foarte pestrit si, cand se aduna la un loc oameni atat de diferiti, e greu de crezut ca gasesti un ton potrivit pentru a ta face placut in ochii tuturor. Te poti astepta ca multi sa te critice, sa te atace, sa se enerveze pe tine pentru cine stie ce nimicuri, dar intr-o atmosfera atat de tensionata, fa un efort sa ramai amabil si prietenos, rezervat si rational, pentru ca aceasta e atitudinea ideala pentru a-i dezarma chiar si pe cei mai nervosi. Nimeni nu te va putea certa la nesfarsit daca tu ii zambesti si-i vorbesti pasnic!
Rac
Ai nevoie de ceva care sa te linisteasca, sa-ti potoleasca furtuna de emotii si ganduri care te-a coplesit. Te afli in fata unui eveniment care genereaza o stare psihica greu de controlat, ca tracul de dinaintea intrarii in scena. Cum singur nu gasesti carligul de care sa te agati pentru a te relaxa cat de cat, profita de prezenta unor persoane care au acest efect asupra ta. Cu vocea lor domoala, cu ton scazut si linistitor, cu atitudinea lor detasata de orice, te pot ajuta si pe tine sa revii la o stare mai buna, tinand in frau emotiile negative scapate de sub control: teama, panica, anxietatea.
Leu
In viata de cuplu s-a instalat rutina si monotonia, dar poate ca nu este chiar asa de rau! Pentru ca lucrurile s-au cam dat peste cap in ultima perioada intre tine si partener, e nevoie uneori de o atmosfera mai tihnita si mai banala pentru a restabili normalitatea in relatia voastra. Nu grabi lucrurile, ia-le incet, pas cu pas, bucura-te de calmul care planeaza peste voi, pentru ca ar putea fi momentul unor decizii majore pe care nu trebuie sa le iei in pripa. Stii si tu ca graba strica tot, deci stai de vorba pe indelete cu jumatatea ta ca sa vedeti ce rol are fiecare in povestea pe care o traiti.
Fecioara
Desi pleci la drum cu ceva rezerve, vei vedea ca roadele acestei calatorii vor fi mai bune decat te-ai fi asteptat. Nici nu banuiesti cate lucruri bune se vor intampla pe parcurs, ce persoane cu rol marcant in planurile tale iti pot iesi in cale. E ca si cum ai trece prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a avea parte de o reusita de proportii. Daca vrei o zi de succes, nu sta in casa si nici nu te multumi cu peretii lumii tale obisnuite, iesi afara, mergi unde vezi cu ochii, chiar si in locuri pe unde n-ai mai fost, pentru ca surprizele placute apar pe parcursul acestor calatorii diverse.
Balanta
Unii chiar nu pot face ceea ce promit azi cu atata vehementa, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei descoperi ca n-a fost decat gura de ei! S-au aventurat in directii pe care nu le pot atinge, au facut angajamente pe care nu le pot respecta, si e frustrant sa stai pe loc din cauza exagerarilor celor care nu au stiut sa-si calculeze bine fortele. Decat sa depinzi de ei si mai apoi sa-ti incurce tie toate planurile, mai bine nici nu ai asculta ceea ce promit. Doar se bat cu pumnu-n piept de ceea ce pot face, dar vei vedea ca nu au cum sa se tina de cuvant. Nu te increde in astfel de oameni laudarosi, dar neputinciosi!
Scorpion
Culmea ca exact persoanele cele mai apropiate se dovedesc azi a fi cei mai dificili inamici, care se opun cu tarie ideilor tale, dar inainte de a te supara pe ei, ar fi bine sa te gandesti daca nu cumva au dreptate. Daca spun nu, poate ca refuzul lor e in beneficiul tau si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca era un fel de a te opri sa faci vreo prostie. Nu te incapatana sa mergi mai departe pe drumul tau facand abstractie de prieteni sau de familie, pentru ca ai putea sa gresesti si sa regreti ca nu i-ai ascultat. Ei privesc lucrurile din alta perspectiva.
Sagetator
Vestile bune vin in toate partile si cum sa nu te bucuri si tu de ceea ce auzi? Cei dragi au multe lucruri frumoase de transmis despre evenimentele din viata lor care ii fac acum atat de fericiti si simt nevoia sa impartaseasca si cu tine tot ce li se intampla. Felicita-i, transmite-le numai ganduri bune si laude, pentru ca ii va ajuta enorm sustinerea celor dragi! Si tu ai face la fel in momentele tale de sarbatoare, pentru ca nimic nu aduna mai bine familia aproape decat la bucurie! Ba chiar se poate ivi si sansa unei petreceri ad-hoc: spune da imediat!