[FOTO] Copiii de la Centrul Primăvara din Reşiţa au devenit pentru o zi spiriduşii Moşului. Şi lor le pasă de bolnavii de cancer!

350

Copiii cu nevoi speciale de la Centrul de Educaţie Incluzivă Primăvara” din Reşiţa au uitat pentru o zi de greutăţile cu care se confruntă şi au devenit spiriduşii Moşului. Cei mici au pregătit prăjituri pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru bolnavii de cancer.O dimineaţă alături de copiii Centrului Primăvara” este ca şi cum ai vedea prima oară soarele… există, în această perioadă, pruncul Isus printre noi şi spunem asta pentru că redescoperim Blândeţea, Umanitatea şi Milostenia în cei din jurul nostru. Cât îţi trebuie pentru a fi fericit ?

În bucătăria Centrului de Educație Incluzivă Reșița a fost mare larmă. Cei 40 de copii din instituție, ca niște furnicuțe, au contribuit la prepararea unor delicii dulci, precum: brioșe,lollipops, turtă dulce. Micuții cofetari, copii cu diferite deficiențe au vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani. Ei și cele 20 de cadre didactice sunt încântați să ajute și să se alăture proiectului de ajutorare a bolnavilor de cancer.

Simplu: Muzică pentru Viaţă”, proiect umanitar ce  a renăscut în noi bucuria de a fi în centrul smereniei şi al compasiunii. Nu există decât un singur Adevăr care stă la temelia întregii umanităţi: Speranța, Credința, Bunătatea, simbolurile Smirnei, Aurului şi al Tămâiei. Radio România Reşiţa este „complicele”  acestui adevăr şi mai mult decât oricând, astăzi putem să conştientizăm că oamenii sunt buni, oamenii răspund oricărei iniţiative al cărei subiect este destinat facerii de bine. În acest cor al oamenilor frumoşi se găseşte şi Centrul Primăvara din Reşiţa. Întregul colectiv, al centrului s-a alăturat împreună cu copiii instituţionalizaţi, acestui demers umanitar. Au pregătit prăjituri pentru a le vinde  în această după amiază, în Centrul Civic al Reşiţei, iar banii vor fi direcţionaţi către clinica Nera.

Cristina Corocan/Anca Bălălău