[FOTO] Tranzacţie cu bani falşi în vestul ţării. Un bărbat a fost deja reţinut

Un bărbat din Lugoj a fost prins de poliţişti în timp ce tranzacţiona euro susceptibili a fi falşi. Lugojeanul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii municipiului Lugoj efectuează cercetări față de un bărbat, de 31 de ani, bănuit de punerea în circulație de valori falsificate. Acesta a fost prins în flagrant delict în timp ce tranzacționa 10.000 de euro, bancnote susceptibile a fi falsificate, în schimbul a 2.500 de euro. Banii au fost ridicați de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație de valori falsificate, bărbatul fiind condus pentru audieri la sediul Parchetului. S-a procedat la reținerea pentru 24 de ore a bănuitului, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

De același autor

Related Articles