[FOTO] Profesor Geta Cojocaru: M-am alăturat cu multă dragoste acestui proiect „Muzică pentru Viaţă”

Suntem cu toții un creion în mâna lui Dumnezeu și scriem o poveste  de dragoste lumii și mai mult ca în orice altă perioadă a anului, luna decembrie este dedicată Binelui, Altruismului şi Bucuriei dăruite celor din jur. Singura raţiune, când vorbim despre cancer, este dorinţa de a găsi aliaţi în a şterge suferinţa.

O astfel de persoană altruistă este şi doamna profesor Geta Cojocaru care s-a alăturat campaniei Radio România Reşiţa în proiectul umanitar „Muzică pentru Viaţă”:

„M-am alăturat cu multă dragoste acestui proiect „Muzică pentru Viaţă” legat de clinica Slatina-Nera şi de bolnavii care vor fi acolo îngrijiţi, având şi un motiv extrem de personal pentru a face acest lucru, trecând şi eu printr-o astfel de încercare. Doctorul  Pavel Chirilă a avut o iniţiativă foarte bună gândindu-se la un astfel de loc pentru oamenii cu astfel de probleme, tot mai des şi tot mai mulţi semeni sunt diagnosticaţi  cu această boală cruntă.M-am alăturat și în felul în care eu am putut să fac acest lucru: să donez din lucrările soţului meu Iulian Vitalis Cojocaru, două desene, o carte scrisă de el, dictată mie pe patul de suferinţă dealtfel şi un album care cuprinde o parte din tablourile sale pictate de-a lungul vremii.

Mă bucur şi felicit Radio România Reşiţa pentru această iniţiativă”, a încheiat doamna profesor Geta Cojocaru mărturisirea sa de suflet.

Vrei să faci un cadou deosebit de Crăciun şi totodată să ajuţi bolnavii de cancer? Te aşteptăm la balul caritabil „Muzică pentru viaţă”. Eşti pasionat de artă şi vrei să ai acasă lucrările artistului Iulian Vitalis Cojocaru, sau  tablourile pictate de artiștii plastici Marian Truţulescu, Kurta Cazimir, Petru Galiş ori Nicolae Ungar?

Vrei să te bucuri de cărți rare sau să asculți de Crăciun un CD unicat cu muzica regretatului  dirijor și director artistic al Orchestrei de studio Radio București devenită Orchestra de Cameră Radio, Ludovic Bács? Autograful sportivilor care te-au făcut să plângi de bucurie? Vrei o sculptură unică sau să îi faci copilului tău un cadou handmade de la Owlipop? Îți poți îndeplini dorința participând la proiectul „Muzică pentru viaţă”.

Gestul vostru va aduce bucurie atât bolnavilor, dar și celor dragi, multe, foarte multe surprize te așteaptă să le descoperi în Centrul Civic al Reşiţei, în perioada 19-24 decembrie, alături de cadourile pregătite de oameni cu suflet de  Moș Crăciun la tombola care se va desfăşura în cadrul proiectului umanitar “Muzică pentru Viaţă” și la Balul Caritabil organizat în 20 decembrie, ora 19, de Radio  România Reşiţa.

Invitaţiile pentru Balul Caritabil se pot ridica până cel târziu joi, 15 decembrie de la sediul nostru din strada Petru Maior, nr. 71. Amintim că fondurile vor fi direcţionate către singura clinică de recuperare oncologică din România.

Proiectul „Muzică pentru viaţă” este derulat de Radio Reşiţa în parteneriat cu Crucea Roşie.

Suntem cu toții un creion în mâna lui Dumnezeu și scriem o poveste  de dragoste lumii, într-un demers umanitar,  într-o luptă împotriva cancerului, în care cronometrul nu se poate da înapoi.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles