Al Bano a făcut infarct în timpul unui concert

117

Cântăreţul italian Al Bano, în vârstă de 73 de ani, a suferit un infarct în timpul unui concert şi a fost operat de urgenţă, starea sa fiind stabilă în prezent.

Cântăreţul Al Bano a susţinut vineri seară un concert de Crăciun la sala Auditorium della Conciliazione din Roma, iar pe scenă a simţit dintr-o dată o durere intensă în zona pieptului. Fiind a doua criză cardiacă pe care a avut-o în acea zi, artistul italian a fost transportat de urgenţă la spital, unde a suferit o intervenţie chirurgicală, notează agenţia News.ro.

Operaţia, care a durat trei ore, a reuşit, iar artistul a acordat deja un prim interviu în care a declarat că  se simte bine, potrivit site-ului cotidianului „Corriere della Sera“.

Al Bano: „Mă simt bine, sunt întinerit şi voi pleca într-un turneu“

„Am simţit prima durere vineri seară, în jurul orei 18.00. Apoi, a urmat a doua. În jurul orei 20.00 am fost dus la spital. Operaţia a durat trei ore. Aveam o problemă gravă, care a fost rezolvată foarte bine de către medici. Acum mă simt bine. Sunt întinerit, voi pleca într-un turneu“, a dezvăluit Al Bano pentru site-ul Oggi.it, săptămânalul care a publicat în premieră ştirea despre infarctul şi operaţia lui Al Bano.

sursa info : adevarul.ro

sursa foto: twitter.com