Previziunile astrale pentru 9 decembrie:

Sextilul planetelor Jupiter si Mercur intareste vointa si creste increderea in fortele proprii. De asemenea, aduce limpezimea necesara pentru a lua cele mai bune decizii.

Horoscop 9 decembrie  – Sagetator

Un conflict de pareri poate degenera astazi intr-o disputa aprinsa care poate duce la un final nefericit. Ai grija la ce spui, la tonul categoric pe care esti tentat sa-l folosesti, la deciziile transante pe care esti gata sa le iei fara sa chibzuiesti. Ai putea rupe o relatie ce mergea bine, ai putea pierde un prieten sau ai putea face un gest riscant pe care nu-l vei mai putea repara dupa aceea. Atitudinea agresiva nu te reprezinta, tocmai de aceea, cei care te vad astazi atat de violent, ar putea interpreta gresit nervii tai, gata sa-ti intoarca spatele.

Horoscop 9 decembrie -Capricorn

O scanteie noua se aprinde azi in mintea ta si devine, incetul cu incetul, un fel de far calauzitor catre viitor. Probabil iti vine o idee noua care te poate propulsa intr-o cu totul alta directie decat inainte si devii din ce in ce mai atras de acel punct luminos de la capat. Cu cat te apropii mai mult de acel punct de apogeu, cu atat motivatia ta creste mai mult, si abia astepti sa culegi roadele acestor planuri marete. Esti constient ca depinde numai de tine felul cum indeplinesti acest vis, dar important e sa mentii aprinsa aceasta scanteie si s-o amplifici cu fiecare pas care te duce mai aproape de succes.

Horoscop 9 decembrie-Varsator

Te bucuri de sprijin din partea unor persoane care joaca un rol important in planurile tale. Altfel lucrezi cand stii ca ai pe cine te baza la nevoie, pentru ca ai alaturi de tine persoane care chiar detin cheia la problemele care te framanta. Nu sunt simple promisiuni in van, nici iluzia ca te vor ajuta la o adica, ci ei sunt acolo concret, cu tot felul de solutii la dispozitie, pentru a te ajuta sa rezolvi ce ti-ai propus. Indiferent sub ce forma vine ajutorul acestora, te simti mult mai bine cand stii ca nu esti singur in lupta ta pentru atingerea unui scop, si iti arati recunostinta si multumirea fata de ceea ce pot face ei pentru tine. Si tu ai facut ceva similar cu alte ocazii!

Horoscop 9 decembrie – Pesti

Nu te juca prea mult cu resursele tale financiare, avand impresia ca, oricat ai cheltui, banii se vor intoarce repede inapoi. Nu e chiar asa, iar o atitudine superficiala in privinta banilor s-ar putea solda cu dezechilibrarea bugetului propriu. Singura atitudine jucausa pe care ti-o poti permite e sa cumperi… jucarii! Asta da, deci mergi la cumparaturi si gandeste-te la darurile pentru cei mici din familie. Dar si tu te simti inca un copil, incat nu ar fi exclus sa dai o suma de bani pentru un capriciu considerat de altii drept un gest copilaresc. Ei si ce? vei spune, e dorinta ta fie inseamna sa-ti cumperi un trenulet sau un ursulet de plus, desi tu ai trecut demult de varsta potrivita pentru asa ceva.

 

Horoscop 9 decembrie – Berbec

Nu te poti exprima in voie, ca si cum au pus stapanire pe tine doar emotii negative. Indoiala, teama, nesiguranta, timiditatea, toate se vor dovedi a fi cei mai mari dusmani pentru tine, pentru ca nu te lasa sa spui ce simti sau ce gandesti. Ai mereu impresia ca ceva iti blocheaza evolutia, ca nu ai voie sa mergi mai departe, ci bati pasul pe loc prins intr-o capcana din care nu poti evada momentan. Ia o pauza, profita de acest ragaz, chiar daca nu e unul dorit, pentru a-ti mai trage sufletul si a analiza la rece ce anume te tine pe loc. De maine vor merge din nou lucrurile!

Horoscop 9 decembrie- Taur

Actiunea la care iti aduci contributia are si o fata nevazuta care va iesi intr-o zi la iveala. Tu stii ca exista, dar preferi sa o pastrezi departe de ochii lumii, ca nu cumva sa-ti taie elanul care te cuprinde acum. Fii discret in privinta aspectelor negative, ca nu cumva sa le descopere si altii si sa se foloseasca de ele pentru a-ti strica tie cheful. Vei recunoaste public ceea ce acum tii ascuns, abia dupa ce vei ajunge la rezultatele visate. Sigur ca la orice succes exista si un pret de platit, dar nu spune inca nimanui care este, ca sa nu influenteze finalul.

Horoscop 9 decembrie – Gemeni

Ramai lucid si lasa doar ratiunea sa analizeze situatia in care te afli, pentru ca ai mintea limpede si poti gasi mai usor solutii. Daca decizia ta inseamna a renunta la ceva pentru a porni pe alta cale, fii sigur ca e o idee inspirata si ca asta trebuie sa faci, ca atare nu te teme sa spui adio, sa lasi in urma o etapa, sa-ti iei ramas bun de la o stare de lucruri sau de la oameni care au insemnat ceva pentru tine in trecut. Nimic nu e vesnic, ci mai vin astfel de momente cand un final de capitol este de-a dreptul necesar pentru a te detasa de cele intamplate si a porni pe alt drum. Ai curaj sa alegi noua cale, fara sa regreti!

Horoscop 9 decembrie – Rac

Daca asteptai de unde vestea ca ai fost admis intr-un anumit colectiv, vestea cea buna poate sa apara chiar azi! Ca sa fii primit cu adevarat intr-un mediu in care visezi sa intri, trebuie sa gandesti ca ei, sa vorbesti ca ei, sa adopti modul lor de a fi. Poti face asta, deci nu incerca sa-i schimbi tu pe ceilalti dupa sablonul tau, ci invers: ajusteaza-ti tu comportamentul pentru a deveni unul de-al lor din toate punctele de vedere. Adaptarea nu e usoara, dar comunicand in permanenta, cerand ajutorul la nevoie celor mai vechi din acest grup, acceptand sfaturile, vei vedea ca nu va trece mult si nu va mai exista nicio diferenta intre tine si tovarasii tai. Daca iti doresti sa faci parte din acest grup, fa un efort sa te integrezi, pornind cu modul de gandire!

Horoscop 9 decembrie – Leu

Esti in fata unui nou inceput si, ca de obicei, te inflacarezi foarte repede, dar nu de entuziasm e nevoie acum, ci de un control foarte riguros al resurselor. Nu investi tot ce ai din prima clipa, ci dramuieste-ti bine fortele pe termen lung, deoarece mai e mult pana la succes. Acum e doar prima etapa, poate si cea mai dificila, cand trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa spui start, dar nu te grabi! Nu cere rezultate imediate, nu te dezumfla daca nu ajungi peste noapte la ce ti-ai propus, ci investeste cu cap, cu determinare, cu grija tot ce tine de tine. Daca pornesti la drum si dai tot ce stii din prima etapa, cum vei administra resursele mai departe? Tine fraiele, domoleste caii!

Horoscop 9 decembrie – Fecioara

Ai grija spre ce-ti canalizezi azi energia, ca nu cumva sa o risipesti pe lucruri distructive, cum ar fi lupte de orgolii, sau dispute din care nu iese nimic bun. Esti pus pe harta, agresiv in exprimare si daca mai intalnesti si alti oameni la fel de nervosi ca si tine, scanteia de scandal se va aprinde foarte repede. Prin auto-control si toleranta maxima, ai putea depasi chiar si cele mai acerbe contradictii, transformand un conflict intr-o competitie constructiva, din care fiecare scoate la lumina ce are mai bun in el: vointa, ambitie, spirit de conducator.

Horoscop 9 decembrie – Balanta

Atmosfera nu prea e placuta acasa, poate pentru ca cineva drag din familie are probleme si sunteti cu totii influentati de starea tensionata creata de el. Sunt griji comune, ale intregii familii, deci nu poti ramane indiferent la tot ce auzi, de vreme ce esti si tu parte integranta din acest intreg. Nu poti trece cu vederea problemele unui parinte, ale unei frate, ale partenerului de viata, pentru ca, daca el nu e in toane bune, nici voi ca familie nu mai functionati perfect. Orice fisura in armonia familiala se reflecta asupra tuturor actiunilor voastre.

Horoscop 9 decembrie – Scorpion

Cat timp urmezi strategia pe care ti-ai propus-o cat mai relaxat, fara stres si fara incrancenare, vei ajunge la visul tau cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe, dar nu trebuie sa dezechilibrezi nimic in urcusul tau: nici sa sari peste etape, nici sa te stresezi mai mult decat e cazul, nici sa te dai peste cap pentru a ajunge mai repede acolo. Lucrurile pot evolua lent, armonios si bine, incat nici tie nu-ti vine a crede ce frumos se aseaza toate, si asta numai datorita capacitatii tale de a-ti pastra calmul pana la capat. Nu te enerva pentru nimic in lume, ci ramai zen orice ar fi, si ai sa vezi imediat efectele acestei atitudini!