CARANSEBEŞ: Datorii colosale la întreţinere, ce pot ajunge şi la 60.000 lei de apartament

Cetăţenii din cartierul caransebeşean Ţiglărie sunt sufocaţi de probleme. Oamenii reclamă că au probleme cu spaţiile de joacă, locurile de parcare şi iluminatul public. Ei spun că există vecini care parchează neregulamentar, pe spaţiul verde.

Sunt probleme de educaţie, de comportament civic, dar care pot fi rezolvate astfel încât şi cartierul Ţiglărie să fie un cartier civilizat, a declarat primarul Felix Borcean, care a luat la pas cartierele din Caransebeş pentru a afla problemele cu care se confruntă cetăţenii.

Şi reţeaua de canalizare crează neplăceri, iar primarul Felix Borcean spune că problema nu va fi rezolvată prea curând, abia odată cu finalizarea proiectului derulat de AquaCaraş, etapa a treia, 2018-2020.

S-a mai constatat că există datorii colosale la plata întreţinerii, ce în unele cazuri ajung şi la 60.000 lei de apartament. Este vorba de mai multe familii cu probleme sociale din blocul NATO, iar din păcate aceste sume probabil nu vor mai fi recuperate. Datornicii au fost acţionaţi în instanţă, dar procesul durează.

De același autor

Related Articles