O casă din Timiș s-a transformat în crematoriu. Doi copii au ars de vii !

 S-a dat alarma la 112 după ce o încăpere dintr-o casă a fost cuprinsă de flăcări în Timiș. Pompierii au pornit în cea mai mare grabă pentru a opri vâlvătaia, însă ajunși acolo aveau să găsească în locuință doi copilași.

Incendiul a izbucnit într-o casă din Comloșu Mare. În locuința cuprinsă de flăcări se aflau doi copii mici, frați, o fetița de 1 an și 2 luni și un băiețel de 3 ani. Pompierii i-au scos pe micuți din locuință și i-au încredințat medicilor care i-au transportat de urgență la spital. Fetița a ajuns la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara, iar băiețelul la spitalul din Jimbolia.

Fetița de 1 an și 2 luni are arsuri pe 80 la sută din suprafața corpului, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor ei de supraviețuire. Are piciorusele aproape carbonizate. Frațiorul ei a fost intoxicat cu fum.

„Inspectoratul de Urgență Banat al județului Timiș a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă, plus trei subofițeri. Incendiul a fost localizat de locatari până la sosirea forțelor de intervenție. În urma incendiului au fost răniți doi copii, o fetiță în vârstă de 1 an și doua luni și un baiețel de 3 ani. Fetita este în stare critică. Băiețelul este mai puțin grav.Cauza probabilă a incendiului este joaca copiilor cu focul„ au precizat reprezentanții ISU Banat.

În momentul izbucnirii incendiului, cei doi frațiori erau singuri în casă, mama plecase până în grădină să adune niște cartofi, iar tatal se afla la serviciu. Femeia povestește că intenționat nu a facut focul în încăperea în care se aflau cei mici de teamă ca nu cumva să se întample o nenorocire.

Sursă: Opinia Timișoarei

Daiana Roșca

Cele mai citite

Related Articles