Coliziune frontală pe DN 6. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital

Un şofer din Gorj a ajuns în stare gravă la spital, fiind victima unui accident produs în această dimineaţă pe DN 6, în Caraş-Severin.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 4.30, în afara localității Constantin Daicoviciu. Coliziunea s-a produs ca urmare a unei depăşiri riscante, spun poliţiştii: „Un bărbat de 41 de ani, din Gorj, a condus un autoturism din direcția Caransebeș spre Lugoj. La km 468+825m, în afara localității Constantin Daicoviciu, s-a angajat în depășirea unui autovehicul de mare tonaj fără a se asigura corespunzător și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule condus regulamenar din sens opus de un bărbat de 44 de ani, din Dolj.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoutilitarei, fiind transportat la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale. Şoferul tirului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorului autoutilitarei i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta neputând fi testat cu aparatul etilotest din cauza rănilor suferite.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(Sebastian Dragomir)

sursa foto : arhiva

Cele mai citite

Related Articles