Previziunile astrale pentru 20 noiembrie 2016:

Trigonul Lunii cu Saturn poate sa aduca momente placute, mai ales pe plan sentimental. Aveti ocazia sa faceti gesturi frumoase sau sa va bucurati de aprecierea partenerului.Puteti sa va ganditi serios la planuri de viitor in ceea ce priveste viata sentimentala, pentru ca au sanse mari sa se realizeze.

Horoscop 20 noiembrie 2016- Scorpion

Primul pas pentru a porni cu succes intr-o directie noua e sa fii tu suta la suta convins ca e calea cea buna pentru tine. Dupa un astfel de proces de auto-convingere, vei descoperi in tine toate resursele necesare unui progres rapid catre scopul pe care ti l-ai propus. Nu-ti mai gasi defecte si lipsuri, nu te mai privi in oglinda cu ochi critic, ca pe cel mai mare inamic al tau, ci incepe sa te apreciezi mai mult, sa-ti scoti in lumina calitatile, pentru ca sunt net superioare si merita valorificate din plin. ACCEPTA-TE asa cum esti, si fa un pas in fata, cu incredere deplina in ceea ce esti, crezand cu tarie ca esti cel mai bun, cel mai frumos, cel mai grozav! Da, esti!

Horoscop 20 noiembrie 2016- Sagetator

Nu privi punctul acesta al evolutiei tale ca pe un blocaj, pentru ca nu este! E doar UN MOMENT DE REPAUS, pentru a-ti mai trage si tu un pic sufletul, dupa ce ai tras atat de mult ca sa ajungi aici. Chiar daca mai esti tentat sa folosesti definitii cu tenta negativa gen: stau pe loc, nu mai merge nimic, astept degeaba, nu mai e nicio cale, vei vedea ca e cea mai gresita abordare! Ai incredere ca un moment de respiro, nu e un blocaj, e acea clipa de ragaz de care aveai nevoie pentru a privi inapoi sa vezi ce ai facut pana acum, unde ai ajuns, si pentru a-ti realimenta rezervorul cu o noua energie pentru etapa urmatoare. Linisteste-te o zi, relaxeaza-te un pic, trage aer nou in piept, si apoi continui aventura spre succes.

Horoscop 20 noiembrie 2016- Capricorn

Esti prins intr-o situatie mai agresiva si nu-ti place felul in care esti tratat, dar ai rabdare. Chiar si din conflictele cele mai aprinse se pot naste idei constructive. E doar o lupta pentru suprematie intre mai multe energii la fel de puternice, dar daca nu ai privi disputa ca pe un razboi de orgolii, ai vedea ca e si o lupta a ideilor luminate. Daca ar fi puse toate sa conlucreze in aceeasi directie, dincolo de combativitate si rivalitate, ar genera rezultate minunate. Lasa-l pe cel care e cel mai potrivit pentru rolul de lider sa va indrume pe toti cei implicati in aceasta lupta catre un scop unic, constructiv, benefic, pentru ca sigur iese ceva bun de aici. Accepta calauzirea!

Horoscop 20 noiembrie 2016- Varsator

Esti de o bunatate fara margini, se stie de altfel ca esti un altruist prin excelenta, gata sa-ti canalizezi toata energia si iubirea catre ceilalti. Rolul tau azi e de a fi de ajutor, de aceea vei uita iar de tine si de propriile tale nevoi, doar pentru a te pune in slujba celor care au nevoie de o vorba buna, de alinare, poate chiar de un ajutor concret de a iesi din impas. Faci bine cu simpla ta prezenta, pentru ca emani atata lumina si dragoste, incat ai putea juca rol de salvator pentru cei aflati in clipe mai dificile ale existentei. Esti adeptul ideii ca atunci cand primesti atatea lucruri frumoase de la viata, trebuie sa le transmiti si tu mai departe prin actul daruirii.

Horoscop 20 noiembrie 2016- Pesti

Nu trata informatiile care vin catre tine azi ca pe niste fleacuri. Ai fi tentat sa le privesti cu indiferenta, ca si cum nu te-ar ajuta la nimic, dar daca ai ASCULTA MAI ATENT, ti-ai da seama ca in spatele banalului aparent, primesti solutii perfecte pentru ceea ce te preocupa pe tine acum. Uneori, cele mai bune solutii nu vin in ambalaje stralucitoare, cu surle si trambite, ci in cea mai neinsemnata forma de normalitate. Bucura-te ca ai gasit intelesul acestor sfaturi primite de sus care pot veni de la un necunoscut de pe strada, in timp ce mergi catre chioscul de ziare din colt sau ca un mesaj lipit pe zid fara sa ti se adreseze direct. Nu cauta lucrurile flamboiante, ci pe cele mai mici!

Horoscop 20 noiembrie 2016- Berbec

Nu are rost sa te lasi impovarat de griji care chiar nu au ce cauta azi in mintea ta. Chiar daca problemele de orice natura mai apar in viata oamenilor, ele vin si trec, precum valurile oceanului. Valurile uneori pot naste furtuni, dar alteori oceanul e atat de lin si de calm incat te poti cufunda in el fara teama. Asa e si BUNASTAREA, un ocean imens de resurse din care poti pescui de fiecare data ce ai nevoie. Trebuie doar sa te lasi cuprins de lumina abundentei, care te inconjoara in fiecare clipa, dar numai tu esti cel care trebuie sa deschida bratele pentru a primi. Ai incredere in dreptul tau de a fi fericit pentru a deschide poarta succesului

Horoscop 20 noiembrie 2016- Taur

Permite-ti un moment de liniste totala, eventual in izolare si liniste, pentru a te gandi la ce vrei tu cel mai mult in acest moment. E nevoie, uneori, de un DIALOG DIRECT CU DUMNEZEU pentru a-ti aduce, mai intai, tu aminte care sunt dorintele tale in acest moment. Poate ai uitat sa ceri, poate ai uitat sa ridici ochii de la cararea pe care mergi, mai sus, catre orizont si apoi catre ceruri, pentru ca te-ai lasat doborat de griji care nu te reprezinta. Lucrurile sunt mult mai usoare decat ai fi tentat sa le vezi, dar adu-ti aminte ca ai dreptul sa ceri, sa speri, sa astepti de undeva solutii. Nu inseamna ca ti se ofera pe gratis sau pe tava, ca intr-un miracol, ci doar e vremea sa spui: vreau!

Horoscop 20 noiembrie 2016- Gemeni

Stai putin si gandeste-te la planurile tale cele mai importante din acest moment si ai sa descoperi cat de multe resurse ai la dispozitie. Prima dintre ele este, cu siguranta, CREATIVITATEA ta debordanta, ca atare asculta ce-ti transmite geniul tau creator care naste idei pe banda rulanta. Merita puse in aplicare imediat, pentru ca sunt solutii excelente pentru a duce mai departe ceea ce cladesti. E un demers de durata, nu trebuie sa te astepti la rezultate imediate, dar e si mai motivant sa vezi ca ideile tale nasc alte idei, ca un succes il genereaza pe altul si asa inaintezi pas cu pas spre finalizarea unui proiect de toata frumusetea. Cauta modul care te reprezinta cel mai bine pentru a materializa ideile tale de succes!

Horoscop 20 noiembrie 2016- Rac

Discutiile pe care e ai acum cu o persoana de sex opus au o conotatie speciala, de parca l-ai simti pe Cupidon ca survoleaza zona. Daca asteptai iubirea in viata ta, fii foarte atent la imprejurarile de bun augur ale acestei intalniri, pentru ca de aici s-ar putea naste o relatie cu adevarat importanta. Multi isi pot intalni acum jumatatea predestinata, altii iau decizii cat se poate de mature si de intelepte cu privire la viata lor sentimentala. Azi se pot cladi relatii, azi se pot scrie povesti de amor, azi se pot trasa directii de viitor in iubire, deci lasa-te dus de val si IUBESTE cu toata fiinta ta. Nu e un joc, e ceva extrem de serios, tocmai de aceea incearca sa nu-ti pierzi complet luciditatea din cauza fluturilor din stomac!

Horoscop 20 noiembrie 2016- Leu

Adu-ti aminte de copilasul din tine care, candva, mai spunea si cate o minciunica pentru a iesi basma curata dintr-o incurcatura. Asa faci si azi, pentru ca poti sa mai apelezi si la un mic neadevar, din cand in cand, dar nu uita: mic sa fie! Nu te lasa pacalit de neatentia unora pentru a turna cine stie ce gogosi care ar putea fi crezute, dar daca le spui intr-o forma amuzanta, inocenta, nu vor lasa urme. Si tu dai dovada de o vaga naivitate azi, incat unii, mai smecheri din fire, te-ar putea aburi usor, dar daca iei totul in gluma, efectele vor fi minime. Daca pici la mijloc in minciuna altora, fa tot posibilul sa-ti demonstrezi NEVINOVATIA!

Horoscop 20 noiembrie 2016– Fecioara

Nu are rost sa tii cu dintii de o situatie din care stii si tu prea bine ca nu mai ai nimic de invatat sau de castigat. Chiar daca uneori te opui schimbarii, vine vremea cand trebuie sa spui: pana aici! Un astfel de moment a venit acum, pentru ca te trezesti singur dintr-o stare de amortire si iti dai seama ca numai de tine depinde schimbarea. E timpul sa iesi din acest punct inert, e timpul sa alegi tu o noua directie spre care sa mergi, deci rupe-te de ceea ce te tine pe loc. Nu comoditatea sau obisnuinta, nici pasivitatea sau teama sunt resursele care trebuie sa te conduca acum, ci CURAJUL de a aprinde scanteia din care sa se nasca mai apoi actiunea. Acum dai startul: succes!

Horoscop 20 noiembrie 2016- Balanta

Uneori, unele lucruri nu se intampla pentru ca nu ai curaj sa vorbesti despre dorintele tale! Acum ai ocazia de a vorbi la un nivel mai larg despre DORINTELE tale actuale, deci fa-o cu incredere, fara sa te temi de judecata, de ironii sau de critici. Ai sansa de a atrage alaturi de tine oameni care au si ei aceleasi dorinte si veti gasi o reala bucuria in a va impartasi unii altora visele, ba poate chiar a le uni intr-o directie comuna. Ai putea atrage alaturi de tine un grup de persoane cu aceleasi interese si, daca v-ati uni fortele, ati putea ajunge mult mai repede spre acelasi scop. Ai curaj sa trimiti spre cer, spre univers, spre divinitate, dorintele tale imense: vor fi auzite!