Previziunile astrale 19 noiembrie:

Cuadratura planetelor Mercur si Neptun poate induce confuzie in gandire, ce poate fi daunatoare, mai ales daca aveti de luat decizii importante sau trebuie sa va concentrati. Pentru ca azi va lispeste simtul practic, va recomandam sa amanati intalnirile de afaceri.

Horoscop 19 noiembrie 2016- Scorpion

Ai construit pana acum o strategie detaliata, dar a venit momentul sa pui mana pe unelte si sa si construiesti ceea ce ai creat la nivel teoretic. Nu ajunge doar sa vorbesti despre ceea ce vrei sa atingi, nu ajunge doar sa visezi cu ochii deschisi si sa spui ce bine vor iesi toate (e buna si aceasta atitudine, fara indoiala, ca motor principal de actiune), dar e vremea sa iti pui spiritul de intreprinzator mai serios la treaba. Munceste, pune umarul, transpira, cladeste, FA CEVA, pentru ca telul tau cel mai important poate fi atins numai prin munca. Nimeni nu vine sa-ti puna in traista ce ai nevoie, ci totul se ridica prin eforturi proprii, si pentru tine a venit vremea sa FACI! Esti sustinut sa duci la capat ceea ce deja vezi materializat cu ochii mintii.

Horoscop 19 noiembrie 2016- Sagetator

Priveste in jurul tau si descopera ce larga e lumea! Nu esti singur in acest univers si, mai ales, ai un rol major in viata celor pe care ii ai alaturi. Viata pe acest pamant e un continuu schimb de idei, de energii, de daruri, ca atare bucura-te de ceea ce primesti de la ceilalti si ofera si tu inapoi inzecit. E imposibil doar sa dai, sigur primesti si tu in aceeasi masura! Fiecare cadou pe care il dai poate cladi o lume mai buna, deci nu te opri din procesul daruirii. Altruismul tau atrage alaturi de tine ca un magnet pe altii care au si ei ceva de oferit, caci schimbul de daruri e sincer! DARUIESTE SI PRIMESTE, bucura-te de acest minunat schimb de daruri, pentru ca sigur tu ai ce are nevoie cel de langa tine iar el, la randu-ti, te va rasplati cu ce stie el mai bine.

Horoscop 19 noiembrie 2016- Capricorn

Se simte aer de sarbatoare in jurul tau, de parca se pregatesc evenimente marete! INTRI INTR-O ETAPA NOUA A VIETII TALE, pe un nivel superior, ce implica, pe de o parte, curajul schimbarii, si pe de alta parte, asumarea de noi responsabilitati. Iti dai seama ca nu e un moment oarecare, deci fii pregatit sa inchizi o poarta in urma ta, pentru a urca la etajul urmator. Esti in plin proces de dezvoltare, de crestere, de ascensiune, iar acum esti abia la inceputul unui nou nivel, dar ceea ce se prefigureaza la orizont e motiv de maxima bucurie. Zambeste, celebreaza bucuria cu cei din jur, si mai ales fii tu exemplul de urmat pentru cei care inca isi mai cauta nesiguri calea. Tu ai atins un PUNCT DE REPER al evolutiei tale prin viata, dar nu se opreste nimic aici: e startul catre nivelul urmator!

Horoscop 19 noiembrie 2016- Varsator

Credeai ca nimic nu mai inainteaza? Te inseli! Chiar daca ai fi tentat sa spui ca esti prins intr-un punct mort de la care nimic nu se mai misca, vei vedea ca zicala aceea cu TOATE LA TIMPUL LOR se potriveste de minune situatiei de fata. Da, poate acum stai pe loc., dar e doar o perioada de platou care, desi nu aduce nimic nou, e ragazul ideal pentru un respiro, pentru a mai acumula energie, ca sa te pregatesti pentru ceea ce urmeaza. Vei vedea ca exista un plan undeva acolo sus in care era decis momentul cel mai potrivit pentru ce e mai bun in viata ta, ca atare ceea ce tu consideri acum a fi un blocaj, nu e decat linistea de dinaintea furtunii. Curand, totul va reporni in forta, descoperind ca timpul insusi e o energie si trebuie sa te folosesti de ea in mod constructiv. Stai pe loc, dar nu stai degeaba!

Horoscop 19 noiembrie 2016- Pesti

Azi te simti IN LARGUL TAU, liber, poti pluti incotro doresti, fara sa tii cont, nicio clipa, de ceea ce se petrece in jur. Chiar daca se mai nasc tensiuni prin preajma, chiar daca mai auzi pe unii ca ridica tonul si abia asteapta motiv de cearta, tu esti atat de linistit si de netulburat ca un lac de munte… Nimic agresiv nu te poate atinge. Dai dovada de o fantastica FLEXIBILITATE, ca apa care se scurge printre pietre, esti o forma de energie care nu poate fi nici tinuta pe loc, nici blocata, nici capturata, in continua scurgere lina. Ai nevoie de o PURIFICARE totala la finalul zilei, asa ca mergi la piscina si inoata, fa o baie prelunga cu spuma sau doar imagineaza-ti ca esti un delfin liber in largul oceanului!

Horoscop 19 noiembrie 2016- Berbec

Priveste spre viitor cu optimism si incredere, sigur ca totul va iesi exact asa cum e mai bine pentru tine! Nu trebuie nici sa te cramponezi de o idee fixa, nici sa ai anumite asteptari, ci sa lasi lucrurile sa se aseze de la sine si ai sa vezi, la final, ca era chiar mai bine decat ceea ce, poate, ai sperat initial. DESCHIDE-TI INIMA SI MINTEA sa primesti toate resursele necesare pentru a merge mai departe, fara sa pretinzi neaparat ceva anume, fara a face planuri prea detaliate. Uneori asteptarile devin limitari deoarece, dorind ca lucrurile sa se manifeste dupa un anumit scenariu, ai putea scapa din vedere alte cateva cai mult mai bune. Lasa-te dus de val si vei merge in directia buna!

 Horoscop 19 noiembrie 2016- Taur

Copiii sunt cel mai frumos lucru al vietii tale, deci apropie-te de ei si adu-ti aminte sa scoti si tu mai mult la iveala copilul din tine. Lasa incrancenarile, grijile, problemele, scoate aceste cuvinte din vocabular, si lasa-te condus de joc, asa cum faceai cand erai mic. Indiferent de varsta pe care o ai, vei vedea ca exista inca in adancul sufletului tau un COPIL care cere atentie, care vrea sa iasa afara sa se joace, ca atare dezbraca haina omului matur, sobru si responsabil si elibereaza acel copil. Da-i voie sa se joace, sa rada si sa fie liber! Prezenta familiei alaturi va stimula cumva acest joc, si te simti ocrotit, rasfatat, imbratisat, asa ca odinioara. Aceeasi energie minunata o reversi si tu, la randu-ti, asupra celor mici!

Horoscop 19 noiembrie 2016- Gemeni

Azi poti avea revelatia misiunii tale personale in aceasta viata, descoperind ca nu neaparat banii, succesul sau puterea sunt cele mai importante varfuri de atins! Vei vedea ca e altceva mult mai pretios de valorificat, si aceasta e CUNOASTEREA! Azi ai putea intalni o persoana sau ai putea citi o carte sau pur si simplu primesti, pe cine stie ce cai, un mesaj care te va pune pe ganduri. Stand si analizand rostul acestor informatii, aprofundand prin si mai mult studiu cele tocmai aflate, vei descoperi ca pot deschide o cale noua de ascensiune pentru tine, ducandu-te, pas cu pas, mai aproape de misiunea ta pe lume. Nu privi superficial ceea ce iti apare azi in cale, fie ca sunt oameni, simboluri, cuvinte sau idei, ci stai si chibzuieste ce vor ele sa-ti spuna! Pune mana pe o carte: vei gasi acolo un paragraf care da raspunsul intrebarii tale actuale!

Horoscop 19 noiembrie 2016- Rac

Prea te lasi influentat de atmosfera sumbra din jurul tau, daca ai nimerit printre oameni singuri, bolnavi, cu probleme. Dar nu: tu nu te alaturi suferintei lor, nu aceasta e atitudinea potrivita pentru tine! Tocmai de aceea ai aparut TU in calea lor, pentru a le oferi caldura, incredere, sustinere, pentru a le ridica moralul si ai sa vezi ce usor ii scoti si pe ei din depresie. Fii ALATURI de ei, deschide-ti inima, bratele si urechea catre ei, pentru ca asa vor vedea ca nu sunt singuri in lupta cu problemele. Un simplu zambet la final sau chiar un suspin adanc dupa discutia cu tine vor fi un semn ca ti-ai atins scopul: acela de a-i ajuta sa se elibereze de povara pe care o au pe suflet.

Horoscop 19 noiembrie 2016- Leu

Linisteste-te in cursa ta nebuna spre marile scopuri, pentru ca nu acesta e ritmul care se potriveste procesului spre care ai pornit! E nevoie de o abordare calma, tihnita, lenta a acestei probleme, deci nu pretinde rezultate imediate. Aminteste-ti de cheia tuturor lucrurilor – RABDARE – si ai sa vezi ca bine se aseaza toate! Esti in miezul unei actiuni, a inceput de ceva vreme si inca mai dureaza ceva vreme, dar important acum nu e nivelul pe care te afli si cat mai ai pana la capat, ci faptul ca totul evolueaza conform planurilor. Continua sa investesti resursele tale pozitive in acest proiect, constient ca nu se cladeste repede, ca esti inca pe drum, dar important e ca ESTI PE CALEA CEA BUNA!

Horoscop 19 noiembrie 2016 – Fecioara

Daca ai nevoie de un sfat avizat legat de o situatie complicata in care te afli, cauta pe cineva cu mai multa experienta de viata, care e acolo sa-ti deschida mintea si inima. Ca e un duhovnic cu care ai o relatie speciala, ca e un parinte care te-a inteles intotdeauna corect, ca e un consilier care te asculta si apoi iti ofera indrumare, norocul tau e ca ai la cine apela chiar si in cele mai tulburi momente. El vede lucrurile dintr-o alta perspectiva, ca atare, daca tu te simti ratacit si nu gasesti calea, CERE AJUTORUL! Daca nu gasesti ajutorul intr-o forma umana, vorbeste direct cu divinul din tine si vei vedea ce repede se risipeste ceata! Nu ezita, deci, sa BATI LA USA POTRIVITA!

Horoscop 19 noiembrie 2016- Balanta

Unii ar putea sa se distreze pe seama viselor tale, dar ei nu stiu pe ce te bazezi si e normal sa te ironizeze. Continua sa visezi, dar asigura-te mai intai ca nu sunt simple iluzii, ca nu sunt himere imposibile dupa care alergi la nesfarsit, deci revizuieste-ti din cand in cand orizonturile. Mai bine iti alegi tinte mai accesibile, mai mici, si apoi treci la urmatoarea, si apoi la urmatoarea, pentru ca, din aproape in aproape, vei ajunge mult mai usor la marele scop, decat daca te-ai concentra asupra unuia singur, mult prea inalt pentru resursele tale actuale. Ai bifat o etapa din planurile tale? Perfect, treci la urmatoarea, si ai sa vezi ca asa se implinesc cel mai bine visele. INDRAZNESTE SA VISEZI, nu te lasa oprit de elan de cei care nu au incredere in visele tale, si lasa-ti CREATIVITATEA sa cladeasca!