Iarna poate veni în Caraş-Severin. Consiliul Judeţean a semnat şi ultimele contracte de deszăpezire

Consiliul Județean Caraș-Severin a încheiat contractarea serviciilor de deszăpezire pentru această iarnă.

Sunt acoperite toate zonele judeţului – spun reprezentanţii administraţiei – astfel că nu vor fi probleme. S-a constituit de asemenea un Comandament de iarnă la nivelul Direcţiei de Administrare a Patrimoniului care poate interveni operativ în situaţii de urgenţă, şi a fost activat numărul de telefon 0255. 213.212, la care cetăţenii pot obţine informaţii utile cu privire la starea drumurilor din judeţ. Sunt vizate în special zonele montane, respectiv Semenicul şi Muntele Mic pentru care au fost încheiate contracte încă de anul trecut.

Pentru tronsonul Telescaun – Muntele Mic, contractul prevede servicii de deszăpezire doar până la sfârşitul acestui an, respectiv 31 decembrie 2016, iar pentru Semenic , contractul este valabil doar până la sfârşitul lunii ianuarie.
Conform celor transmise de directorul de comunicare, Camelia Basaraba, acestea au contracte subsecvente, care permit prelungirea perioadei de intervenţie cu încă un an.

Contractele încheiate între Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi diverse firme care au ca obiect de activitate şi operaţiuni de deszăpezire, sunt publicate pe site-ul forului judeţean, la secţiunea „Informaţii utile”.

Sursă foto: Muntele Mic on line

Cele mai citite

Related Articles