Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor – mană cerească pentru vârstnicii din Reşiţa

Sute de vârstnici aleg lunar să se împrumute la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Reşiţa, pentru că dobânda este avantajoasă, iar ei nu se pot descurca fără aceşti bani.

Oamenii spun ca pensiile sunt mici şi nu îşi pot cumpăra lemne pentru foc şi medicamente sau nu îşi pot reabilita termic locuinţa în prag de iarnă. După ce achită un împrumut, pensionarii vin să facă altul pentru a-şi putea acoperi cheltuielile necesităţilor zilnice:

“Pensia-i mică, trebuie să venim aici. La câtă pensie avem noi… venim cu plăcere la CAR-ul pensionarilor pentru că de fiecare dată ne servesc. Ne bucurăm că există CAR-ul pensionarilor. Banii luaţi de aici mi-au fost foarte de trebuinţă. De două ori am luat. Îi foarte mare ajutor CAR-ul ăsta pentru că dacă ai nevoie nu ai unde să te duci şi noi suntem cu pensii şi ne ajută foarte mult.”

Aurelia Bonţe – preşedintele CARP Reşiţa, a declarat pentru Radio Reşiţa că, de la începutul anului şi până în prezent, peste 3.000 de vârstnici au apelat la unul sau mai multe împrumuturi.

Reamintim că, un pensionar poate solicita la CARP Reşiţa un împrumut de până la 10.000 de lei.

(Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles