Dramă în viaţa cântăreţului Michael Buble: fiul său de doar 3 ani a fost diagnosticat cu cancer

182

Fiul de trei ani al cântăreţului Michael Buble şi al fotomodelului Luisana Lopilato a fost diagnosticat cu cancer, a anunţat artistul pe pagina sa oficială de Facebook, după ce informaţia a fost publicată în ziarul argentinian La Nacion, relatează contactmusic.com.

“Suntem devastaţi după vestea recentă a diagnosticului fiului nostru Noah care este, în prezent, sub tratament în Statele Unite”, au declarat Michael Buble şi soţia sa.

“Am fost întotdeaua foarte deschişi, am vorbit public despre cât de importantă este familia pentru noi şi cât de mult ne iubim copiii. Luisana şi eu am făcut o pauză în carieră pentru a ne devota total însănătoşirii lui Noah, fiul nostru. În acestă perioadă dificilă, cerem să ne fie respectată intimitatea şi vă rugăm să vă rugaţi pentru noi”, adaugă Michaal Buble.

“Avem o lungă călătorie în faţă, dar sperăm, cu ajutorul familiei, prietenilor şi tuturor celor care ne iubesc, să câştigăm lupta, cu voia lui Dumnezeu.”, mai spune Michael Buble.

Publicaţia La Nacion relatează că iniţial doctorii l-au diagnosticat pe Noah cu o infecţie virală contagioasă, dar apoi au descoperit că e vorba de cancer.

Potrivit publicaţiei argentiniei La Nacion, Luisana, născută în Argentina, a trebuit să călătorească către Statele Unite, pentru a se îngriji de fiul său. Se crede că a fost în Buenos Aires cu Noah şi celălalt copil al cuplului, Elias, de doar nouă luni. De îndată ce soţia sa l-a anunţat de boala fiului, Buble s-a întors şi el în America.

Familiile celor doi ar fi în drum spre Statele Unite pentru a-i sprijini.

Aceasta nu este prima luptă pe care Noah, fiul lor de trei ani, o poartă în atât de puţin timp, de când s-a născut. Când avea doar un an şi zece luni, a fost spitalizat pentru arsuri, după ce s-a ars cu apă fiartă. A fost atunci dus la spital în Buenos Aires pentru tratament.

sursa info : gandul.info

sursa foto: thestar.com