Romeo Dunca merge mai departe: Pe Muntele Mic se va schia de iarna viitoare ca în Austria

Veşti bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. De anul viitor, pe Muntele Mic va funcţiona o nouă pârtie de schi, cu instalaţia de transport aferentă. Omul de afaceri Romeo Dunca spune că totul depinde acum de Consiliul Judeţean Caraş-Severin care trebuie să realizeze racordul la energie electrică. Acesta promite că odată finalizată investiţia în valoare de 4 milioane de euro, pe Muntele Mic se va schia ca în Austria.

Omul de afaceri timișorean Romeo Dunca a revenit la sentimente mai bune în ceea ce privește actuala conducere a Consiliului Județean Caraș-Severin și a reluat discuțiile privind proiectul de mărire a domeniului schiabil de pe Muntele Mic.

La începutul acestei veri, imediat după alegerea noii conduceri a Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca a declarat că nu are încredere că noua conducere PSD-PMP îl va sprijini în implementarea proiectului său de dezvoltare a staţiunii de pe Muntele Mic prin construirea unei noi pârtii de schi. Recent însă, preşedintele Consiliului Judeţean, Silviu Hurduzeu a afirmat că a discutat cu omul de afaceri şi lucrurile au intrat pe un făgaş bun. “Proiectul merge mai departe. mai avem nevoie din partea domnului Dunca să pună la dispoziţie documentele care atestă cheltuielile făcute de societatea dânsului pentru această investiţie“- a declarat Silviu Hurduzeu.

Am luat legătura şi cu Romeo Dunca pentru a ne confirma că neînţelegerile trecute au fost date uitării, iar proiectul va continua. “Da, m-am întâlnit cu domnul Hurduzeu. Am evitat orice discuţie vis-a-vis de trecut şi dacă ei (nr-Consiliul judeţean) vor plăti racordul (la energie electrică) şi nu va mai expira încă o dată avizul pe care l-am primit, atunci 99,9% că la anul, adică sezonul următor, vom schia pe zona estică a Muntelui Mic. Punct” – a afirmat Romeo Dunca.

Vă reamintim că parteneriatul dintre Romeo Dunca şi Consiliul Judeţean Caraş-Severin prevedea din partea forului judeţean în primul rând suportarea costului şi efectuarea unui racord la reţeaua de energie electrică de pe munte, pentru ca omul de afaceri timişorean să poată construi o nouă pârtie de schi, cu instalaţia de transport aferentă. (Daniela Tudor)

De același autor

Related Articles