[FOTO] Oamenii cu suflet își urmează chemarea. La Ciudanovița este nevoie de ajutor

1205

Oamenii cu suflet îți urmează chemarea, de această dată la Ciudanovița este nevoie de ajutor.

Asociația Umanitară Oameni cu suflet din Reșița a început Campania de colectare de bunuri pentru familii defavorizate din Caraș-Severin. Alimente și haine, ce vor fi donate celor săraci în preajma sărbătorilor de iarnă. Alin Savu, președintele Asociației detaliază:

 

”Vom colecta ciocolată de 100 g, la fel ca și anul trecut și o vom împărți pe stradă, în Reșița, de Moș Nicolae. Pentru Crăciun s-a început colectarea de bunuri, alimente, haine, dulciuri, jucării pentru familii nevoiașe din Ciudanovița. Cei care doresc să ne ajute ne pot contacta pe facebook, la profilul Asociația Oameni cu Suflet”.

Asociația Umanitară Oameni cu suflet din Reșița a pus la dispoziția celor care doresc să facă o donație în bani un cont deschis special pentru ajutorarea familiilor nevoiașe din Caraș-Severin.

Banca Transilvania

Asociația Oameni Cu Suflet Reșița

Cont: RO89BTRLRONCRT0349442301

Reprezentanții Asociației s-au deplasat în prealabil la Ciudanovița, unde au identificat mai multe familii, care trăiesc în condiții de viață dificile. Multe sunt cu foarte mulți membrii, iar în altele există doar bătrânii, pentru care este extrem de dificil să se întrețină din pensii sau ajutoare sociale.

Sunt deja persoane care au început să doneze alimente, haine, diferite obiecte sau aparatură, dar campania continuă până aproape de finalul anului.

Le mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi pentru a aduce bucurie în sufletele celor care au nevoie de oameni cu suflet, a mai spus Alin Savu, președintele Asociației.

Cristina Corocan