Apple amână lansarea căștilor AirPods.Vezi din ce cauză

75
AirPods
AirPods

Grupul informatic american Apple Inc. a anunțat miercuri că nu va livra căștile AirPods luna aceasta, așa cum a anunțat în luna septembrie când a prezentat noul său telefon iPhone 7 care nu mai dispune de jack-ul pentru căștile audio obișnuite, transmite Bloomberg.

“Nu dorim să livrăm un produs care nu este gata încă și mai avem nevoie de puțin timp până când AirPods va fi gata pentru clienții noștri”, a declarat purtătorul de cuvânt de la Apple, Trudy Muller.

 

Precedentul a fost o versiune a telefonului iPhone 4 de culoare albă care a fost anunțat în luna iulie 2010 dar nu a ajuns la consumatori decât în luna aprilie 2011 din cauza unei probleme de producție. Pe partea de software, în 2012 Apple a amânat cu o lună lansarea iTunes 11 pentru a rezolva unele probleme.

Introducerea AirPods a dat naștere unor critici potrivit cărora aceste căști fără fir care costă 159 de dolari ar putea să se piardă. Cei care au avut șansa să testeze aceste căști susțin că produsul ar avea nevoie de unele ajustări.

AGERPRES