Un barbat în vârstă de 61 de ani a fost bagat în spital de doi tineri care l-au snopit în bătaie, în plină stradă. Se pare că bătranul a refuzat să le dea celor doi bătauşi bani pentru băutură.

Martorii susţin ca iniţial barbatul a început să bea cu cei doi tineri, iar la un moment dat s-a ridicat de la masă şi a vrut să plece. Nu a fost, însă, lăsat de camarazii săi de băutura care l-au pus la pământ şi au început să îl lovească cu pumnii şi cu picioarele.

Totul s-a întâmplat în Lugoj, pe strada Bocşei, iar trecătorii au privit întreaga scenă neputincioşi.

L-au batut de am zis ca il omoara. Nu se poate aşa ceva. Au dat în el ca într-un animal. Am vrut să intervin dar până să ajung la el tinerii au plecat”, a declarat pentru lugojinfo.ro , o femeie, martoră la întreaga scenă.

Şi bătranul le-a spus paramedicilor SMURD care au sosit deîndată să îl ajute, că tinerii voiau doar banii lui. Deşi l-au lăsat lat în mijlocul drumului, tinerii nu i-au furat niciun leu victimei. Omul a fost dus la spitalul din Lugoj unde va primi îngrijiri medicale. Poliţiştii îi caută pe cei doi agresori care se pare îşi fac veacul într-un birt de pe strada Bocşei.

Sursă: Opinia Timisoarei

Daiana Roşca

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.