[AUDIO] Doina Frunzăverde îşi doreşte un Parlament de „profesionişti”

251

Președintele Universității Eftimie Murgu din Reșița, Doina Frunzăverde, este cel mai nou membru ALDE din Caraş-Severin. Profesorul universitar, care a fost rector în ultimii 8 ani, a prezentat o parte din motivele care au îndemnat-o să se implice în politică. Ea a mărturisit că vrea să profesionalizeze Parlamentul pentru că nu este firesc ca acolo să ajungă persoane care nu au mai avut un loc de muncă anterior. Susţinerea şi dezvoltarea universităţilor regionale este unul din obiectivele sale, în cazul în care va accede în legislativul ţării:

„Până acum soțul meu a făcut politică, de acum înainte o voi face eu. Am hotărât acest lucru cu toată convingerea. Am trăit anul trecut și încă trăiesc momente pe care nu am crezut că le voi trăi vreodată. Am reușit să văd anii trecuți cum distinși parlamentari ai județului Caraș-Severin în loc să sprijine universitatea regională, în mare suferință, la fel ca și celelalte 25 de universități regionale, au fost la București pentru a încerca să o înfunde. A fost pentru mine o realitate pe care n-am putut să bănuiesc că există și vreau să vă spun că dacă voi fi politician și dacă județul Caraș-Severin va hotărî să mă trimită, prin cetățenii săi, în Parlament, voi fi în primul rând un parlamentar prezent și activ”.

 

doina-frunzaverde-2

Intrarea Doinei Frunzăverde în partid reprezintă un câștig pentru filiala județeană, a precizat copreşedintele Alianţei Liberalilor şi Democraţilor, Ionela Kovacs.

(Sebastian Dragomir)