[AUDIO] Drumul Oaselor s-a mutat în Caraş-Severin: Abandonaţi de autorităţi, localnicii încearcă să dreagă singuri busuiocul

Drum de coșmar pentru șoferii care circulă pe drumul județean 572 care leagă județul Caraș-Severin de Timiș.

Duminică, 25 septembrie peste 50 de aomeni au ieşit în stradă şi au blocat pe propria răspundere tronsonul Berzovia-Vermeş pentru a trage un nou semnal de alarmă asupra dezastrului de pe drumurile transjudeţene.

Drumul Berzovia și Vermeș, este o adevărată provocare pentru cei care se încumetă să treacă zilnic pe-acolo. Adevăratele cratere formate în decursul zecilor ani au întins la maximum nervii localnicilor din zonă. Oamenii au ajuns la capătul răbdării și sunt tot mai stresați de faptul că se apropie sezonul rece, iar întreținera mașinilor îi costă enorm de mult. În urma protestului de stradă am stat de vorbă cu Cosmin Laţcu, unul dintre localnicii comunei Vermeş şi iniţiatorul evenimentului şi am aflat care este starea carosabilului, dar şi de câtă indolenţă dau dovadă autorităţile judeţene:

Speranțele oamenilor au devenit atât de mici încât nu mai știu cui să se adreseze, iar autoritățile județene trăiesc cele mai negre vremuri din ultimii 26 de ani. Şi deşi fondurile pentru întreţinerea arterelor rutiere sunt limitate şi insuficiente, acestea cunosc situaţia însă aruncă vina pe stihiile naturii. Paula Neamţu – purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Caraş-Severin:

Amintim că, în aceleaşi situaţii deplorabile se află şi drumurile judeţene Reşiţa – Grădinari, Greoni – Ciortea, Bocșa – Doclin şi multe altele.

(Hardy Cvoica)

De același autor

Related Articles