Un nou single de la Directia 5, în premieră la Radio Reşiţa!

1440

” Atenţie Reşiţa, Directia 5 vă iubeşte!!! “- Marian Ionescu

În premieră absolută doar la Radio România Reşiţa, Directia 5 lansează o nouă piesă, îl puteţi asculta doar pe 105,6 FM si pe www.radioresita.ro

Marian Ionescu compozitorul celor de la Directia 5 ne explică povestea balerinei din noul single: ” Povestea unei balerine anonime, dar care are acelaşi orizont de aşteptare ca toate balerinele. Balerina din cântecul nostru este o balerina fericită, care reuşeşte! … Apare pe albmul nostru care se va lansa în 29 Noiembrie (Love Peace and Harmony)”.

Tot de pe acelaşi album al celor de la Directia 5 Love, Peace and Harmony a fost lansată în premieră naţională la Radio Reşiţa  şi piesa Ramane din noi dragostea.

http://https://www.youtube.com/watch?v=7ZNYqy9Q-xk&feature=youtu.be

“Albumul nu se supune cu totul regulilor de piaţă , discul este cam hipiot, este partea aia a hipioţilor, care nu se supun regulilor sociale, ci doar regulilor care ţin de interiorul lor, deci ce simt ei în raport cu lumea care-i înconjoara! … vrem sa lansam discul si la Reşiţa, împreuna cu Radio Romania Reşiţa, probabil că undeva în intervalul Noiembrie – Decembrie suntem acolo…”.

Legat de faptul ca în ultimii 2 ani cele mai noi hituri au fost lansate în premieră naţională la Radio Reşiţa, Marian Ionescu a spus că:” este regula noastră (a Directiei 5) voi il difuzaţi şi mai apoi il difuzăm în restul tării!!! “.
Mesajul lui pentru ascultători este: ” Atenţie Reşiţa, Directia 5 vă iubeşte!!!

Ascultă aici !