[AUDIO] Extrasezonul turistic este la mare căutare pe Valea Cernei

191

Unităţile turistice din staţiunea Băile Herculane se pregătesc pentru perioada extrasezonului turistic în care am intrat din această lună.

Un prim semn este reducerea tarifelor la cazare cu aproximativ 15 la sută. Pe lângă această reducere, sunt lansate şi oferte pentru atragerea turştilor până la sfârşitul anului. „În continuare rămân ofertele noastre de 5 şi 12 nopţi de cazare… Ofertele pe partea de tratament includ cazare-masă-tratament, toate fiind cu acces la piscina noastră interioară şi la noua noastră zonă spa pe care am deschis-o recent. Avem şi pachete care sunt pentru relaxare, respectiv avem un sejur wellness care e de 4 nopţi”, aflăm de la Daniela Daravoinea – şef departament hotel la Complexul Afrodita:

Ofertele se adresează tuturor turiştilor, fie că vin aici pentru relaxare sau pentru tratament și există numeroase solicitări pentru extrasezonul turistic: “Există persoane care aşteaptă extrasezonul tocmai ca să beneficieze de servicii la preţuri mai reduse!

Gradul de ocupare al hotelului este în prezent de 70 la sută, un procent mulţumitor pentru perioada în care ne aflăm, a mai spus Daniela Daravoinea.

Paul-Sever SMADU